题目内容

Some children wish to be writers some day. They want to write stories or books for people to read. That’s good! It’s good to write something for people t read! But they should know that they need to be good readers first before they are really good writers. They should read a lot of books, instead of watching TV and spending a lot of time playing games when they are free.

There is more fun in reading, you want to look for more books to read.

Before you decide to be a good writer, you’d better say to yourself, “I must read more and more!”

1.This article mainly tells us that _______.

A. some children wish to be writers some day

B. it is good to write something for people to read

C. reading can be helpful for us to become a good writer

2.Some children want to be writers _______.

A. because they want to be good readers.

B. to write stories or books for people to read

C. to find good work some day

3.It’s good for children ________.

A. to do a lot of reading

B. to watch TV in the evening

C. to have wishes only

4.Reading can _______.

A. help you to be a good player

B. help you write well

C. make you work well

5.From the passage we know that _______.

A. all children like to be writers

B. people like to read for children

C. children need to read more and more books

 

【答案】

1.C

2.B

3.A

4.B

5.C

【解析】

1.根据文章内容大意可知答案为C

2..根据文章内容They want to write stories or books for people to read. That’s good!可知答案为B

3.根据文章内容It’s good to write something for people t read! But they should know that they need to be good readers first before they are really good writers.可知答案为A

4.根据文章内容There is more fun in reading, you want to look for more books to read.

Before you decide to be a good writer, you’d better say to yourself, “I must read more and more!”可知答案为B

5.根据文章内容There is more fun in reading, you want to look for more books to read.Before you decide to be a good writer, you’d better say to yourself, “I must read more and more!”可知答案为C

 

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网