题目内容
| Trip2 Three Days In The Country There are many beautiful gardens.Take your camera and enjoy the wonderful sights in Hunter Valley.It is a good place for fishing and horse riding.You can also find different kinds of flowers here.This is also a great walk for bird lovers. Time:July 20-July 22 Tel:83986432 Adult : $50 Child:$25 |
| Trip 3 Flashlight(手电筒)Adventure(冒险) Put on your warm clothes,bring a flashlight and come for a night walk along the Dungog V Time:July 16-July 18 Tel:83875629 Adult : $30 Not for Child |
| Trip 4 Five Days By The Sea Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.Our hotel is next to the sea.We have our own boats,too.You can swim in the sea or in the swimming pool.Every day our boat will take yo Time:July 1 Adult : $80 Child:$40 |
1.What number can you call if you want to enjoy the sunshine at the seaside?
A.83549679 B.83875629 C.84639818 D.83986432
2.Sam stayed in Hunter Valley with his wife,his five -year-old daughter.How much did it cost?
A.$25 B.$50 C.$100 D.$125
3.David loves sports.He will take his holiday from July 7 to July 15 .What activity will be probably take part in?
A.Hiking in the mountains. B.Watching plants at night.
C.Fishing in the country. D.Swimming in the sea.
4.Lucy wante to know something about the life of plants at night.Which trip will she chose?
A. Trip 1 B.Trip 2 C.Trip 3 D.Trip 4
5.Which of the following is NOT mentioned according to the four advertisement?
1.A [解析]细节理解题。由题干中的关键字“enjoy the sunshine at the seaside”可知答案锁定在Trip 4 。故选A。
2.D [解析]细节理解题。由题干中的关键字“Hunter Valley”可知答案锁定在Trip 2。Each adult is 50dollares ;each child is 25dollars.所以答案是:50×2+25=125.故选D。
3.A [解析]细节理解题。由题干中的关键字“July 7 to July 15”可知只有Trip 1 之间刚好吻合,故选A。
4.C [解析]细节理解题。由题干中的关键字“life of plants at night”可知答案锁定在Trip 3。Many of the plants on this trip can only be seen at night.故选C。
5.B [解析]细节理解题。根据Take your camera and enjoy the wonderful sights in Hunter Valley.可知D有提到;Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.可知帽子有提到;Put on your warm clothes,bring a flashlight and come for a night walk along the Dungog Valley.可知厚衣服有提到。根据文章内容只有雨伞没有提及到。故选B。