题目内容
Mrs. Brown lived in a small town near a big farm. One Friday afternoon, after she finished doing housework, she went to her small shop. She opened the window of the shop and looked outside. She liked to see the green farm. There were many cows, horses, and small animals on the farm.
Suddenly she saw a kangaroo under her window. It was interesting to see that the kangaroo was wearing an old jacket. It stood there and looked hungry. Mrs. Brown gave some bread and waterto it. The kangaroo had them all. Then it became happy and jumped away. Suddenly something dropped on the ground there was $300 and a photo in it. That was a man’s photo with his name “John” on it. John? She looked more carefully and remembered she had a brother many years ago. His name was also John. “Is this man my lost brother?” She thought.
She took the wallet with her and began to look for the man. She asked many people in the town, and then she came to the farm and asked the farmer. To her great surprise, it was John, her lost brother. They were very excited and happy to see each other.
1.Which is not mentioned(提到,涉及) in the story?
A. kangaroo B. cow C. cock D. horse
2. Choose the right order according to (根据) the story.
They were happy to see each other.
Mrs. Brown gave bread and water to the kangaroo.
She went to her small shop.
She went to look for the man.
She looked carefully at the photo.
A. a, c, d, b, e B. c, b, e, d, a
C. c, e, b, d , a D. b, c, e, d, a
3. Which is WRONG according to the passage?
A. Mrs. Brown lived in a big farm.
B. Mrs. Brown found her brother at last.
C. The kangaroo was near the window of the shop.
D. There was a photo and 300 dollars in the wallet.
4.Mrs. Brown took to look for her brother.
A. the kangaroo B. the cow
C. the wallet D.the jacket
5. Why did Mrs. Brown lose her brother many years ago?
A. His parents didn’t want him.
B. We don’t know.
C. He went out to work and didn’t know the way home.
D. His parents didn’t have money. So he didn't want them.
1.C
2.B
3.A
4.C
5.B
【解析】
1.细节理解题。由There were many cows, horses, and small animals on the farm. 和第二段的kangaroo可知,选项C cock “公鸡”未提到。
2.综合判断题。根据先后顺序可知,Mrs. Brown先去了一家小商店,然后打开窗户看见了一只袋鼠,她喂了袋鼠一些东西,袋鼠走的时候掉下来一张照片,Mrs. Brown 从照片判断可能是他失散多年的兄弟,她开始寻找,结果真是。可知B正确。
3.细节理解题。由Mrs. Brown lived in a small town near a big farm.可知A Mrs. Brown lived in a big farm.错误。可知A正确。
4.细节理解题。由She took the wallet with her and began to look for the man.可知C. the wallet 正确。
5.细节细节题。由She looked more carefully and remembered she had a brother many years ago. His name was also John. “Is this man my lost brother?” She thought. 可知并未提及John失踪的原因,所以我们不知道。可知B正确。