题目内容

Woodland School Picnic Notice

Dear parents,

The school is a picnic planning for Grade 2 students. They will have an exciting experience on a nearby farm. Six experienced teachers will be there to take care of the children. Parents need to pay $20 for the picnic. Let us know if you want your children to go for the picnic by 24th November 2014.

After Monday,24th November 2014,the confirmation will not be accepted.

Important information:

1.Where will the picnic take place?

A. In a park B. In a zoo

C. On a farm D. On a mountain

2.What does the underlined word “confirmation” mean in Chinese?

A. 入学 B.住宿 C.陪同 D.确认

3.How long will the picnic take?

A.4 hours B.6 hours C.8 hours D.10 hours

4.What should children take with them for the picnic?

A.A lunch box B. A water bottle

C. Sports clothes D. Hot water

5.What can we learn from the material?

A. No teacher will go for the picnic

B. Parents don’t need to pay for the picnic.

C. Children will have a class after the picnic.

D. Children will go for the picnic on weekends

1.C

2.D

3.C

4.B

5.D

【解析】

试题分析:该短文是一则关于学生外出野餐的通知,做题时应该先理解原文的意思,再做出选择。

1.

2.

3.

4.细节理解题。根据短文提供的信息,学生野餐只需要带一个水瓶。故选B。

5.细节理解题。根据短文提供的信息,野餐的时间是2014年的11月29日,星期六,所以可以判断野餐的时间是在周末。故选D。

考点:布告类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

It was Molly’s job to hand her father his blue paper lunch bag each morning before he went to work. One morning, besides his usual lunch bag, Molly handed him a second brown paper bag. “What’s in it ?” his father asked. “Just some little things. Take it with you,” Molly answered.

At noon, he opened Molly’s bag and took out the things in it: three hair ribbons, two small stones, a plastic dinosaur, a small doll… The busy father smiled, finished eating, and swept the desk clean into the dustbin, Molly’s bag was together with. That evening, Molly ran up behind him as he was reading the paper. “Where’s my bag?” “I left it at the office. Why?” “I forgot to put this note in it, ” she said. “And, besides, Daddy, the things in the bag are the things I really like— I thought you might like to play with them in your free time. You didn’t lose the bag, did you, Daddy?” “Oh, no,” he said, lying. “I just forgot to bring it home.”

While Molly hugged her father’s neck, he opened the note that read: “I love you, Daddy.” Molly had given him her treasures(财富)— all that a 7-year-old girl had. Love in a paper bag, and he missed it—not only missed it, but had thrown it in the dustbin. So he went back to the office, got the bag back and carried it home.

Sometimes we can think of all the happy time in our sweet life, We should all remember that it’s not the destination(终点) that is important in life, but the journey. That journey with the people we love is all that really matters. It is such a simple truth but it is so easily forgotten.

1.Molly always passed her father his brown paper lunch bag.

2.The father found seven things in the brown bag at home.

3.The father told a white lie to his daughter in order not to hurt the daughter.

4.The father regretted to throw the things in the brown bag.

5.In the life journey, enjoying the happiness with the people we love really matters.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网