题目内容

Dear Amy

How are you? Mum, Dad and I went to Thailand last week. We had a great time!

We arrived at the airport early on Friday morning. I chose a window seat on the plane. I could see the clouds clearly from the window. They looked soft and shiny. Four hours later, we landed in Thailand. We stayed at a hotel in Pattaya on our first day. We went to the beach. We played different water sports there. We had so much fun! We were tired when we got back to the hotel.

On the next day, we went to Bangkok. We visited two temples there. They looked like golden bells with pointed tops. We took some photos outside the temples and had a walk in the gardens. In the evening, we had dinner at a restaurant next to a lake. The food was very spicy so I kept drinking cold water!

On the last day, we hung out at a shopping mall. Mum bought a beautiful tea set. Dad bought some T-shirts and I bought some dried mangoes (芒果干). We went to the airport after lunch. I was lucky because I got a window seat again. This time I could see the beautiful sunset (日落).

We enjoyed the trip very much. I hope we will go on another trip again soon.

Love

Polly

1. In Thailand Polly did the following activities EXCEPT .

A. go shopping B. play water sports

C. go to the beach D. enjoy the sunrise

2. How long was Polly’s trip in Thailand?

A. 2 days. B. 3 days. C. 5 days. D. A week.

3.Polly and his parents went to on the second day.

A. the beach B. the temples

C. the airport D. the shopping mall

4.The underlined word ‘spicy’ probably means ‘ ’.

A. hot B. Sweet C. salty D. sour

5.In this letter, Polly mainly told Amy about .

A. his weekend B. his holiday plan

C. his trip to Thailand D. his views of Thailand

1.D

2.B

3.B

4.A

5.C

【解析】

试题分析:本篇文章主要是Polly写给Amy的一封信,信中写到了妈妈,爸爸和Polly上星期去泰国。他们玩的很高兴!文中介绍了他们在泰国这几天的活动情况。

1.

2.

3. the next day, we went to Bangkok. We visited two temples there可知在泰国的第二天他们去了寺庙;可知选B

4.

5.

考点:书信类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

任务型阅读

A. 阅读下面短文,并根据所读内容,在文章后的空格里填入一个最恰当的单词。注意:每空一词。(毎空1分,满分10分)

July 16th was a bad day for Arthur Johnson. In the morning, he set off from his home in Santa Barbara, California. It was the start of his summer holidays, and he decided to visit his friends at Las Vegas. Then he hoped to go fishing at Lake Mead.

Johnson’s troubles started while he was driving happily across the Mojave Desert. His car broke down and he tried to repair it, but he failed. He telephoned a workshop to ask it to send a tow truck (拖车) to pull the car away and repair it.

When waiting for the tow truck, he fell asleep. While he was sleeping, a tow truck arrived from San Pedro (the nearest town) and pulled his car away. Later on, Johnson woke up and thought that somebody had stolen his car. Unwillingly, he started to walk back towards San Pedro, but a police car stopped him to find out why he was walking in the desert.

Johnson looked like a man wanted in California for robbery, so the police kept him at San Pedro for the night. The next day, Johnson’s friends came from California. They proved that Johnson was a harmless salesman, so they let him go.

Title: A 1. day for Arthur Johnson

Johnson’s 2.

1. To visit his friends at Las Vegas

2. To go 3. at Lake Mead

Johnson’s troubles

1. His car didn’t4. and he failed to 5. it.

2. As he was sleeping, a tow truck arrived from San Pedro and 6. his car away.

3. Unluckily, he had to walk back towards San Pedro, but a police car 7. him to find out why he was walking in the desert.

4. Johnson looked like a man wanted in California for8. , so the police kept him at San Pedro for the night.

In the end

Johnson’s friends 9. that Johnson was a harmless 10. , so the police let him go.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网