题目内容

.

1.Picture One is a(n) ________.

A. postcard B. poster

C. invitation D. menu

2.You should reply to the Johnson family by ______.

A. writing an email

B. making a phone call

C. visiting them in person

D. chatting online with them

3.If you want to eat well, you can’t miss the ________.

A. Dance as a Job Lecture

B. Musical Theatre Classes

C. Weight Training Classes

D. Sports Nutrition Classes

4.How long will the camp last?

A. Six days. B. Ten days.

C. A week. D. A month

5.If you are a 15-year-old student, what time is your audition?

A. 4:00 pm on Nov 13.

B. 4:30 pm on Nov 14.

C. 4:30 pm on Nov 18.

D.4:00 pm on Nov 19.

1.C

2.A

3.D

4.C

5.B

【解析】

试题分析:这篇文章呈现了两张图片,一张是邀请函,一张是海选广告。

1.C考查细节理解。从图一的标题Join us for a farmyard party to celebrate.可以得出选择C。句意:图一是一张请柬。

2.2】A考查细节理解。从图一中最后一句话可以选择A。因为联系方式给出的是邮箱地址。句意:你应该写一封信来回复Johnson一家的邀请。

3.3】D考查细节理解。ABCD 四个选项中只有D与eat well“吃得好”有关,所以选择D。句意:如果你想吃的很好,你就不能错过运动营养学。

4.4】C考查细节理解。从图二中December 13--19可以选择C:这个露营为期一周。

5.B考查细节理解。从从图二中的November 14 or 19和At 4:30 pm for ages 10 and up可以选出B.如果您是一个15岁的学生,你的海选应该在11月14号的下午4:30。

考点:广告类阅读。

练习册系列答案
相关题目

任务型阅读(共5小题,每小题2分,计10分)

阅读短文, 并按要求完成1—5题。

The human brain weighs about 1.4kilograms, but it can hold much more information than most computers. However, there is another difference between humans and computers. Computers don’t forget information they are given, but humans often do. No one remembers everything, and luckily we don’t usually have to.But everyone can improve their memory if they want to. Here are some suggestions about how to improve your memory.

Try to use new information immediately. For example, if you meet someone who says “ Hi, I’m Carlos,” don’t just say “Hello.” Repeat the person’s name. Say “hello, Carlos.”

Break a big number into smaller parts. For example, (1) it’s _______to memorize ( 记忆) 109144153, but if you break it into ______parts----109/244/153----it becomes easier.

Write out what you need to remember over and over again.This will help you keep in mind longer, especially for memorizing formulas( 公式 )or facts.

Always review information.If you bring what you’ve learned bac k to your mind, they become easier to remember. For example, before you go to sleep, it’s a good idea to review new things you learned that day.

Discuss with a friend. (2)It is always much easier to remember things through discussions.

You can have a discussion about what’s right and what’s wrong, and it will lead to the right answer.

Never tell yourself that you have a bad memory.You can always do something to help improve your memory. And everyone’s memory gets better if they use it often enough.

All the suggestions are helpful.If you follow them, you are certain to improve your memory.

1.在(1)句的空白处分别填入适当的词使句意完整,上下文通顺。每空一词。

_______hard_______________ ____three__________________

2.将(2)句译成中文。____________________________________________________________

3.回答问题:How many suggestions are mentioned in the passage?

_________________________________________________________________

4.在文中找出与 “Don’t tell yourself that you can’t remember anything very well.”意思相同或相近的句子。_______________________________________________________________________

5.请为文章拟定英语标题。___________________________________________________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网