题目内容
Eric Green can't look after(照看)his things. This is his room. His things are everywhere. Look at his desk. Many things are on it. They are .notebooks, - CDs, tapes, pens and pencils. He doesn't put his pens and pencils in his pencil box. Look! Some of his sports collections are on the desk and chairs.
It's eight o'clock in the morning, and Eric ties (躺)in bed. It's Sunday. He doesn't go to school. Oh, what's under the bed? A football. He likes playing football. He can not play volleyball well. His schoolbag is under the bed. Why is his schoolbag under the bed? We don't know. What's that under the sofa? It is one of his socks. Where is the other one? Sorry, we can not see it. Eric needs to ask his parents to find it, I think.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )11. Eric's schoolbag is on the desk.
( )12. Eric likes playing baseball.
( )13. One of Eric's socks is under the sofa,but we can not see the other one,
( )14. Eric can play volleyball well.
( )15. Eric is a tidy boy.
11. F细节理解题。由第二段集八句"His schoolbag is | under the bed ,,可知。
12. F细节理解题。由第二段第六句"He likes playing football."可知。
13. T细节理解题。由第二段倒数第二、三、四、五句"What's that under ... we can not see it."可知。
14. F细节理解题。由第二段第七句"He can not play volleyball well."可知。
15. F推理判断题。通读全文可知Eric的东西放得很乱,他不爱整洁。