题目内容

Jack is an English boy. He is a good student. He is twelve years old. Now he is in a red coat. Linda is Jack’s sister. She is a good girl. She is fourteen years old. Now she is in a green dress. Lucy and Lily are from the USA. They are students, too. They are in red coats. They look the same. Jack, Linda, Lucy and Lily are good friends. Jack, Lucy and Lily are in the same school. Linda is in a different school. They like China.

1.Jack is from _____.

A. the USA B. England C. China

2. Linda is _____.

A. Lucy’s sister

B. Lily’s sister

C. Jack’s sister

3.Linda is in _____.

A. a red dress

B. a red coat

C. a green dress

4.Lucy and Lily are _____.

A. in the same school

B. in the same class

C. in different schools

5.Jack, Linda, Lucy and Lily are _____.

A. good sisters

B. good classmates

C. good friends

1.B

2.C

3.C

4.A

5.C

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了四个好朋友的年龄、班级和着装等信息。

1.根据短文“Jack is an English boy.”的描述可知,杰克来自英国,故选B。

2.根据短文“Linda is Jack’s sister.”的描述可知,琳达是杰克的妹妹。故选C。

3.细节理解题。根据短文“Linda is Jack’s sister.…Now she is in a green dress. ”的描述可知,琳达现在穿着绿色的连衣裙。故选C。

4.根据短文“Jack, Lucy and Lily are in the same school. ”的描述可知,露西和丽丽在同一所学校,故选A。

5.根据短文“Jack, Linda, Lucy and Lily are good friends.”的描述可知,杰克、琳达、露西和丽丽是好朋友。故选C。

考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网