题目内容

从方框里选择适当的词填空,使短文通顺、完整,并注意形式的正确。(有多余选项)

The day was like any other day in his life.Tom   1   past the shop on the street corner.He stopped to look at the front row of shoes, and he   2   happy to see that the pair of shoes he wanted were still   3  .Looking down, he felt sorry for himself.He   4   wanted the shoes for his birthday.He sadly walked   5   and thought how to tell his mother about it, he knew she would give him anything he wanted if she could.He also knew very well she had   6   money.He decided not to go home at once.He went to the park and sat on the grass instead.Then he saw a boy in a wheel chair(轮椅).Tom   7   at him carefully and was   8   to see the boy had no feet.He looked at his own feet.“It's much better to be without   9   than without feet,”he thought.There was no reason(理由)for him to feel so sorry and sad.He went away, feeling much   10  

答案:
解析:

  1.walked

  2.felt

  3.there

  4.really

  5.away

  6.little

  7.looked

  8.surprised

  9.shoes

  10.happier


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网