题目内容

Mr. and Mrs. Smith have just opened a small restaurant. They want people to come to the restaurant to eat, so they put a sign in front of it, which said: "Meals on the house for three days."
A foreign student who didn't know much English passed by the restaurant on the second day. It was lunchtime and he felt hungry. "Well, here is a restaurant. I'm going to have something to eat," he said.
He saw the sign when he walked towards the restaurant. "American people are really strange. They even eat on the house!  But how can I get onto the top of the house?" he asked himself
He looked around and found a ladder(梯子)against a tree nearby. He was very pleased. But as he got up to the top, he heard someone shouting at him: "Hey, what are you doing up there?" Mr. Smith was looking at him angrily. Beside him was a policeman.
“Doesn't your sign say 'Meals on the house for three days'? Is it just a joke?" the foreign student answered.
On hearing this, both Mr Smith and the policeman laughed. "Do you know what '60n the house" means? Look it up in your dictionary."
Do you know the meaning of "on the house"?
小题1:Mr. and Mrs. Smith put       in front of their restaurant.
A.a mealB.a signC.a basketD.some flowers
小题2:The foreign student wanted to eat       in the restaurant.
A.lunchB.breakfastC.dinnerD.dessert
小题3:The student found a ladder       
A.against the houseB.in the houseC.against the treeD.in the tree
小题4:Mr. Smith was angry because____.
A.there was someone shouting at him
B.the student called the police
C.the student took away his ladder
D.someone was climbing to the top of his house
小题5:"Meal on the house" probably means__       
A.people can't afford the meal
B.the restaurant pays for the meal
C.the meal is quite delicious
D.people eat the meal on the house

小题1:B
小题2:A
小题3:C
小题4:D
小题5:B

试题分析:这篇文章主要讲了Smith夫妇刚开了一个餐馆,在餐馆前放了一标志“免费吃三天”。一个外国学生,对英语不是很了解,想吃午饭。看到这个标志,误以为在屋顶上吃东西,于是就爬上屋顶。
小题1:细节理解题。根据 They want people to come to the restaurant to eat, so they put a sign in front of it句意:他们想让人们来餐馆吃,所以他们在餐馆前放了一个标志。故选B。
小题2:推理判断题。根据It was lunchtime and he felt hungry.句意:是吃午饭的时间了,他感到饿了。可知他想吃午饭,故选A。
小题3:细节理解题。根据He looked around and found a ladder(梯子)against a tree nearby.句意:他环顾四周,发现有梯子靠在附近的一棵树上。故选C。
小题4:推理判断题。根据 But as he got up to the top, he heard someone shouting at him: "Hey, what are you doing up there?" Mr. Smith was looking at him angrily.句意:但是当他爬到屋顶,他听到有人对他吼:“喂,你在上面干什么?”Smith先生生气地看着他。可知Smith先生生气是因为他爬上屋顶。可知应选D。
小题5:词义猜测题。根据Mr. and Mrs. Smith have just opened a small restaurant.They want people to come to the restaurant to eat, so they put a sign in front of it, which said: "Meals on the house for three days."句意:Smith夫妇刚开了一个小餐馆。他们想让人们来餐馆吃,所以他们在餐馆前放了一个标志:免费吃三天。故选B。
练习册系列答案
相关题目
My name is Wang Kun. Ever since middle school, my sister Wang Wei and I have dreamed about taking a great bike trip. Two years ago she bought an expensive mountain bike and then she persuaded me to buy one. Last year, she visited our cousins, Dao Wei and Yu Hang at their college in Kunming. They are Dai(傣族人) and grew up in western Yunnan Province near the Lancang River, the Chinese part of the river that is called the Mekong River in other countries. Wang Wei soon got them interested in bike riding too. After graduating from college, we finally got the chance to take a bike trip. I asked my sister, "Where are we going?" It was my sister who first had the idea to ride along the whole Mekong River from where it begins to where it ends. Now she is planning our schedule for the trip.

My sister has one serious shortcoming(缺点). She can be really stubborn(固执的). Although she didn't know the best way of getting to places, she insisted(坚持) that she organize the trip properly. Now, I know that the proper way is always her way. I kept asking her, "When are we leaving and when are we coming back?" I asked her whether she had looked at a map yet. Of course, she hadn't; my sister doesn't care about details(细节). So I told her that the source (源头)of the Mekong River is in Qinghai Province. She gave me a determined look—the kind that said she would not change her mind. When I told her that our journey would begin at an altitude of more than 5,000 metres, she seemed to be excited about it. When I told her the air would be hard to breathe(呼吸) and it would be very cold, she said it would be an interesting experience. I know my sister well. Once she has made up her mind, nothing can change it. Finally, I had to give in.
Several months before our trip, Wang Wei and I went to the library. We found a large atlas with good maps that showed details of world geography. From it we could see that the Mekong River begins in a glacier on a mountain in Qinghai Province. At first the river is small and the water is clear and cold. Then it begins to move quickly. It becomes rapids as it passes through deep valleys, travelling across western Yunnan Province. Sometimes the river becomes a waterfall. We were both surprised to learn that half of the river is in China. After it leaves China, the Mekong becomes wide, brown and warm. As it enters Southeast Asia, its pace slows. At last, the river delta enters the South China Sea.
小题1:Who planned the trip to the Mekong River?
A.Wang KunB.Wang WeiC.Dao WeiD.Yu Hang
小题2:The Mekong River  begins from________.
A.KunmingB.western Yunnan ProvinceC.Qinghai ProvinceD.the South China Sea
小题3:According to the passage, which of the following can you see when you travel along the Mekong River  ?
A.An island.B.Taiwan. C.Some lions. D.A waterfall.
小题4:Which of the following is NOT TURE according to the passage?
A.Wang Kun and Wang Wei dreamed about taking a bike trip and finally they got the chance.
B.Wang Kun thought that it would be easy to start their trip in Qinghai.
C.Wang Kun had to stop arguing with Wang Wei and accept her idea finally.
D.Wang Kun and Wang Wei didn’t know that half of the river is in China before they went to the library.
小题5:What do you think is the best title of the passage ?
A.The Dream And The PlanB.A Trip In The Mountain
C.The Mekong RiverD.A Great Bike Trip
A group of fifteen-year-olds at a middle school in a town are holding a charity (慈善) sale to raise money to       their classmate Li Xia. Li Xia had cerebral palsy (大脑性瘫痪)when she was a baby.       Li Xia has to use a wheelchair (轮椅) to help her get around, she never     . And she is always ready to help others.
Many parents have known it from their children and the news has been spread (传播). Some kind people give her a(n)       and Li Xia’s classmates decided to raise money to show their love for her.
“Li Xia has the       of standing up, but she needs an operation (手术)which will cost lots of money.” Li Xia’s doctor said.
“I       thought that I could stand up one day. Actually the       is surprising for me. However, when I see my parents are worried about the cost of the operation, I am sad. I am used to my life. I don’t       even if I can’t stand up,” Li Xia said, “Now my classmates and some other kind people are helping me. I am really thankful. If I stood up one day, I would try my best to help more people.”
“While helping Li Xia, we can also learn a lot. We have learned       to cook cookies and how to       them,” Ma Fang, one of Li Xia’s classmates said. “Now we know making money is not easy, so we won’t       money anymore.”
Zhang Tong, a boy in Li Xia’s class, told a reporter that they could raise about 100 yuan every day. “We have raised about 2,100 yuan so far. We hope we will raise more money for Li Xia’s operation,” said he.
Li Xia is very thankful. And she is very       because so many people are helping her.
小题1:
A.helpB.thankC.encourageD.see
小题2:
A.SinceB.BecauseC.WhenD.Although
小题3:
A.gets downB.shows offC.gives upD.has fun
小题4:
A.giftB.handC.smileD.idea
小题5:
A.confidenceB.chanceC.troubleD.skill
小题6:
A.neverB.oftenC.reallyD.nearly
小题7:
A.dream B.hopeC.helpD.news
小题8:
A.forget B.believeC.mindD.doubt
小题9:
A.where B.whyC.whenD.how
小题10:
A.sellB.shareC.keepD.enjoy
小题11:
A.receiveB.spendC.wasteD.make
小题12:
A.kindB.excitedC.braveD.lucky
Tom arrived at the bus station quite early for Paris bus. The bus for Paris would not leave until five to twelve. He saw a lot of people waiting in the station. Some were standing in line(排队) , others were walking around. There was a group of schoolgirls. Their teacher was trying to keep them in line. Tom looked around but there was no place for him to sit.
He walked into the statiom café. He looked up at the clock there.It was only twenty to twelve. He found a seat and sat down before a large mirror(镜子) on the wall. Just then, Mike, one of Tom’s workmates came in and sat with Tom. “ What time is your bus? ”asked Mike. “ There’s plently of time yet,” answered Tom. “Well, I’ll get you some more tea then,” said Mike. They talked while drinking. Then Tom looked at the clock again. “Oh!It’s going backward(倒行) !”he cried. “A few minutes ago it was twenty to twelve and now it’s half past eleven.” “You’re looking at the clock in the mirror.” Said Mike. Tom was so sad. The next bus was not to leave for another hour.Since then Tom has never liked mirror.
小题1:Tom went into the station café because       .
A. Mike asked him to have a cup of tea
B. it was quite early and he could find a seat there
C. he didn’t like to stay with the schoolgirs
小题2:What time was it in fact when Tom looked at the clock in the mirror?
A. Half past twelve  B. Twenty to twelve  C. Half past eleven
小题3:From the story we know that when we look at a clock in a mirror, we will find       .
A. the time is right  B. it’s going slower  C. it’s going backward
小题4:Which of the following is true ?
A. Tom arrived in Paris on time
B. Tom looked at the clock in the mirror only once.
C. After that Tom didn’t clocks any longer.
小题5:Which of the following is the title() of the story ?
A. The Mirror of the Station.
B. Not A Careful man.
C. The Clock In The Mirror.
There are 45 students in our class. Here are the results of a survey(调查). Thirty-six students        they like to exercise. Most boys       basketball twice a week, but girls think basketball is       for them. They like to play volleyball twice a week. My friend, Tony, is       at running. He runs fastest in our class. He runs for 30 minutes in the playground every evening         he goes to bed. Gray is good at        . He goes to the Swimming Club three times a month in winter,       four times a week in summer, so he’s quite      . Some of my classmates have good       habits. They eat        meat and vegetables. 70% of them drink milk every day. Fifteen students say they drink milk three or four          a week. But some students like to eat junk food, especially(特别)Sally. What’s      , she doesn’t like to      , so she is very        . She always says, “I’m going to         weight tomorrow.”
小题1:
A.talk B.tellC.sayD.speak
小题2:
A.buyB.playC.watch D.enjoy
小题3:
A.easy B.badC.able D.interested
小题4:
A.goodB.wellC.badD.excited
小题5:
A.afterB.ifC.beforeD.when
小题6:
A.runningB.swimmingC.skatingD.flying
小题7:
A.soB.but C.or D.and
小题8:
A.tallB.niceC.happyD.healthy
小题9:
A.eatingB.readingC.walkingD.sleeping
小题10:
A.everyB.anyC.bothD.each
小题11:
A.piecesB.minutes C.kindsD.times
小题12:
A.badB.badlyC.worseD.more badly
小题13:
A.exerciseB.practiceC.singD.dance
小题14:
A.thinB.beautifulC.fatD.clever
小题15:
A.loseB.buyC.getD.sell

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网