题目内容
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.It is decided by ____whether the football match will be moved to a late date.
A. Hensley School B. Mayfair School
C. both of the two schools D. the weather
2.Harvey would like to _______.
A. borrow some materials B. lend Margaret something
C. get something back D. have a talk with Margaret
3.If you want to go out for lunch on Sunday, you can call up the number__.
A. 2706030
B. 3562367 C. 2785161 D. 7365531
4.You do not have to pay on Monday if you go to_________.
A. Skyline Hotel B. Lansdowne Park Shopping Center
C. New York Museum D. Garden Restaurant
5.If you want to enjoy yourself on Sunday mornings, you can
go to____.
A. Garden Restaurant B. New York Museum
C. Mayfair School D. Coffee Shop.
1.D
2.C
3.A
4.C
5.D
【解析】
试题分析:这篇广告布告类阅读分别介绍了花园餐馆、纽约博物馆、skyling酒店的有关信息,以及结婚和足球赛的日程,还有一封哈维写给玛格丽特德信。
1.细节理解题。根据 if there is heavy rain, the match will be held on Sunday知足球赛是否被推迟举行决定于天气情况,所以选D。
2.细节理解题。根据I’d like to have you return any of the materials you are not using.知哈维给玛格丽特写信是想要回一些材料,所以选C。
3.细节理解题。根据GARDEN RESTAURANT知花园餐馆星期天11:00a.m. —2:00p.m营业,其联系电话号码是2706030,所以选A.
4.细节理解题。根据NEW YORK MUSEUM 知纽约博物馆的开放时间是星期一到星期五.9:00a.m. —5:00p.m 星期六 9:00a.m. —1:00p.m 并且星期一免费,所以选C。
5.细节理解题。根据SKYLING HOTEL 知 Coffee Shop在星期天的营业时间是 7:00a.m to 11:00p.m.,所以选D.
考点:广告布告类短文阅读。
Two students started quarreling at school. One student shouted dirty words at the other, and a fight began.
What can be done to stop fights like this at school? In some schools, disputants(争执者) sit down with peer mediators (同龄调解者). Peer mediators are usually students with special training in this kind of problems.
Peer mediators help disputants to talk in a friendly way. Here are some of the ways they use.
1. Express what you think clearly but don't say anything to hurt the other. Begin with "I feel" instead of "You always".
2. Listen carefully to what the other person is saying. Don't stop the other person's words.
3. Keep looking at the other person's eyes when he or she speaks.
4. Try to see the problems on the other person's side.
5. Never put anyone down. Saying things like "You are foolish (愚蠢的)" makes the talk difficult.
6. Try to find a result that makes both people happy.
Peer mediators never decide on the winner. They don't decide who is right or who is wrong. Instead they help disputants to find their own "win-win" result. A "win-win" result can make everyone feel good.
Peer mediators' work is often successful just because it gets disputants to talk to each other. And getting disputants to talk to each other is the first step in finding a "win-win" result.
【小题1】Peer mediators' work is _.
| A.to teach lessons to disputants |
| B.to help find a way to make both disputants happy |
| C.to find out who starts the quarrel |
| D.to give students some special training |
A. 贬低任何人 b.落后于任何人
C. 奉承任何人 d.向任何人低头
【小题3】What's the first step in finding a "win-win" result?
| A.Letting disputants be afraid of peer mediators. |
| B.Letting disputants feel peer mediators are kind. |
| C.Getting disputants to talk to each other. |
| D.Making disputants feel good by telling funny stories. |
| A.disputants will realize they are wrong |
| B.disputants will understand peer mediators better |
| C.it is easy for peer mediators to decide who is right |
| D.it is hard for peer mediators to get a "win-win" result |
| A.All schools have peer mediators. |
| B.Peer mediators are usually students. |
| C.When disputants are speaking, peer mediators can stop their words at any time. |
| D.Peer mediators can make disputants get a "win-win" result every time. |
Many teenagers feel that the most important people in their lives are their friends. They believe that their family members, especially their parents, don’t know them as well as their friends do. In a large family, it is quite often for brothers and sisters to fight with each other and then they only go to their friends for getting ideas.
It is very important for teenagers to have one good friend or a circle of friends. Even when they are not with their friends, they usually spend a lot of time talking among them on the phone. This communication is very important in children’s growing up, because they can not discuss something difficult to their family members.
Parents often try to choose their children’s friends for them.Some parents may even stop their children from meeting their good friends: The question of “choice” is an interesting one. Have you ever thought of the following questions?
Who choose your friends?
Do you choose your friend or your friends choose you?
Have you got a good friend your parents don’t like?
Your answers are welcome.
1.Who know them better than their parents for the teenagers?
|
A.Their parents. |
B.Their friends. |
|
C.Brothers and sisters. |
D.Family members. |
2.How do they communicate when the teenagers stay alone?
|
A.Go to their friends. |
|
B.Talk with their parents: |
|
C.Talk with their friends on the phone. |
|
D.Have a discussion with their family by phone. |
3.Which of the following sentences is true?
|
A.Parents should like everything their children enjoy. |
|
B.In all families, children can choose everything they like. |
|
C.Teenagers can only go to their friends for help. |
|
D.Parents should try their best to understand their children better. |
4.What is the meaning for “Your answers are welcome. ”?
|
A.You are welcome to have a discussion with us. |
|
B.You have got an idea, so your answers are welcome. |
|
C.Your answers are always right. |
|
D.You can give us all the right answers. |
5.. Which is the best title of this passage?
|
A.Only parents can decide. |
B.Parents and children. |
|
C.A strange question. |
D.Teenagers need friends. |