题目内容

Hello, everyone!

My name is Winnie. I’m a 15-year-old girl. I live in the beautiful city of Rizhao.

I’m an active(活泼), lovely and clever girl. In the school my favourite subject is Math. Maybe someone thinks it’s difficult to study well. But I like it. I believe(相信) that if you try your best, everything can be done well.

I also like sports very much, such as running, volleyball and so on.

I’m kind. If you need help, please come to me.

I hope we can be good friends!

OK. This is me, a sunny girl!

1.Which subject is Winnie’s favourite?

A. Chinese B. Math C. English D. History

2.Which one is NOT right?

A.Winnie is at 15.

B.Winnie is an active, lovely and clever girl.

C.Winnie likes sports very much, such as running, volleyball and so on.

D.Winnie doesn’t like to help others.

3.Why does Winnie like the difficult subject?

A.Because she believes that if one tries his best, everything can be done well.

B.Because someone thinks it’s difficult to study well.

C.Because her favourite subject is Math.

D.Because she is an active, lovely and clever girl.

4.What’s Winnie like?

A. Kind. B. Lovely.

C. Sunny. D. All the above(以上所有都是).

5.How can we know Winnie is kind?

A.She says, “If you need help, please come to me.”

B.She hopes we can be good friends.

C.She is active, lovely and clever.

D.She is a sunny girl.

1.B

2.D

3.A

4.D

5.A

【解析】

试题分析:这是一篇自我介绍的短文。如果有人需要的话,作者愿意给大家帮助。

1. the school my favourite subject is Math.理解,可知答案应是B。

2. a 15-year-old girl.;I’m an active(活泼), lovely and clever girl;I also like sports very much, such as running, volleyball and so on.理解可知A,B,C都是正确的。根据I’m kind. If you need help, please come to me.可知D是错误的。故选D。

3. Maybe someone thinks it’s difficult to study well. But I like it. I believe(相信) that if you try your best, everything can be done well.理解,可知答案选A。

4. an active(活泼), lovely and clever girl. I’m kind. OK. 和This is me, a sunny girl!理解,可知答案是D。

5. kind. If you need help, please come to me.理解,可知答案是A。

练习册系列答案
相关题目

It seems to be strange that there is a blind spot in the eye. Here is an interesting experiment (实验) that can make something disappear when one eye is open.

Make a card about the size of a postcard and write two English letters "L" and "R" on it. "L" is on the left and "R" on the right. First, hold the card about 80 cm away and you can see both the letters. Then close your right eye and look at the letter "R" only with your left eye. And now, as you move the card slowly towards you, you'll find the letter "L" disappearing. But if you move the card nearer to your face, the letter will be seen again. Now do the same experiment with your left eye closed; you'll find the letter "R" disappearing.

Why do the letters disappear? It is because there is a blind spot in the eye. When the image (影像) of the letter falls on the blind spot, it won’t be seen. That’s why one of the letters disappears.

1.The writer of the passage thinks that _______ there is a blind spot in the eye.

A. few people know B. no one knows

C. most people know D. all the people know

2.The word "disappear" in the first paragraph means _______ .

A.消亡 B.丢失 C.消失 D.丧失

3.You fail to see the letter "L" in the experiment because _______ .

A. your eyes are poor

B. you move it close to your eye

C. its image falls on the blind spot

D. your left eye is not open

4.In which order should the experiment be done?

a. Hold the card.

b. Move the cards nearer

c. Close your right eye.

d. Write two English letters on the cards.

e. Look at the letter "R".

f. Make cards.

A. d. f. a. b. c. e. B. a. c. f. d. e. b.

C. f. a. d. c. b. e. D. f. d. a. c. e. b.

5.This passage mainly(主要)tells us _______ .

A. there is a blind spot in the eye

B. an interesting experiment

C. where the blind spot is

D. how to find the blind spot

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网