题目内容

用方框内的单词完成下面的句子(共10分)(有多余选项)。

  

1.He__________gets up at six o'clock, seven days a week.

2.How__________ do you go to the movies?

3.It__________rains here. It's usually sunny and warm.

4.Some of my friends exercise every day and hardly ever eat junk food, but most of them eat junk food __________.

5.I can't swim. So I__________go to the beach to swim. Sometimes I go there with my friends to run.

 

【答案】

        

1.always

2.often

3.hardly ever

4.every day 

5.never

【解析】

试题分析:

1.考查副词。句意:他一周七天一直是六点起床。always总是。根据at six o'clock, seven days a week一周七天在六点,可知是天天如此,一直这样,故答案填always。

2.考查疑问句。句意:你多久看一次电影?often经常。根据how,可知要填疑问词,how often多久一次,故答案填often。

3.考查副词。句意:这儿从不下雨,通常是晴朗温暖的。never从不。根据 It's usually sunny and warm. 通常是明朗温暖的,可知从不下雨,故答案填never。

4.考查副词。句意:我的一些朋友每天锻炼,几乎从不吃垃圾食品;但是多数朋友每天吃垃圾食品。every day每天。根据语境可知答案填every day。

5.考查副词。句意:我不会游泳,所以我从不去海边游泳,有时我和朋友去晒太阳。never从不。根据 I can't swim我不会游泳,可知不会去海边游泳,故答案填never。

考点:完成句子。

 

练习册系列答案
相关题目

Hello,boys and girls. My name is Li Jing. I am a girl student. I am thirteen years old. I think as students, we should work hard at school on weekdays. But we also need to have a good rest to relax myself. So I always study hard when I am at school, but on my day off I often do something else to relax myself.

   I had a very relaxing day off. In the morning, I got up at seven o’clock. Then I went to run with my father. I think we need to exercise every day. After all, it’s important to keep healthy. After running, I took a shower and had breakfast. At nine o’clock, I went to the aquarium with my friends. We saw some sharks and seals there. Sharks are very scary but the seals are cute. We also saw a dolphin show. I think dolphins are very clever animals. In the giftshop, we bought many gifts. We had great fun there.

   In the afternoon, my parents took me to see my grandparents. They live in the beautiful countryside. They were very happy to see me. I talked with my grandparents for long and he told me many interesting things about him. My grandmother cooked lots of delicious food for us.

  In the evening, I watched TV with my cousins. We watched a basketball match. The match was very exciting. We were glad when we saw our favorite team in the match.

  What a happy day off I had! I hope all of you can have an interesting day off!

阅读短文,回答下列问题。

1.What does Li Jing do when she is at school?

______________________________________________

2.What did she do after running?

______________________________________________

3.What does she think of sharks?

______________________________________________

4.Who cooked dinner for Li Jing?

______________________________________________

5.When did Li Jing watch TV?

______________________________________________

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网