题目内容

The first secret of happiness is to enjoy the simple things in life. Too often, we spend so much time thinking about the future. For example, getting into college or getting a good job -that we fail to enjoy the present. You should enjoy life's simple pleasures, such as reading a good book, listening to your favorite music, or spending time with close friends. People who have several close friends often live happier and healthier lives.
Another secret to living a happy life is to be active, and have hobbies where you forget your problems and time. Many people experience this dancing, or playing a sport, such as swimming. You can forget about your problems, and only think about the activity.
Finally, many people find happiness in helping others. Studies show that people feel good when they spend their time helping others. If you want to feel happier, do good things for someone. You can help a friend with his or her studies, go shopping to buy food for an elderly person, or simply help out around the house by washing the dishes.

  1. 1.

    The best title of the passage is______.

    1. A.
      Money Makes You Happy
    2. B.
      The Secrets of Happiness
    3. C.
      Ideas for Helping Other People to Be Happy
    4. D.
      Good Friends Make You Happy
  2. 2.

    The passage gives us ______pieces of advice on happiness.

    1. A.
      one
    2. B.
      two
    3. C.
      three
    4. D.
      four
  3. 3.

    The writer thinks that______.

    1. A.
      everyone knows how to live a happier life
    2. B.
      it's wrong to spend time on work
    3. C.
      hobbies take up too much time
    4. D.
      doing good things for someone can make you happier
  4. 4.

    Which of the following is not mentioned(提及)in the passage?

    1. A.
      Reading a good book.
    2. B.
      Traveling to a foreign country.
    3. C.
      Playing a sport.
    4. D.
      Spending time with close friends.
BCDB
1.标题归纳题。
2.细节理解题,纵观全文内容理解可知。
3.细节理解题,有文中语句“have hobbies where you forget your problems and time.”可知。
4.细节理解题,纵观全文内容理解可知。
练习册系列答案
相关题目


Chris Jones recently completed a very unusual journey. Our reporter Mary Owen met him at his home in the south of London and be told her all about the trip.
Reporter: What gave you the idea to make a trip around India on an elephant, Chris?
Chris: Well, it all started the idea two years ago when I was planning a trip to India. I visited a photo exhibition of elephants and I realized that the only enjoyable way to make a trip around India was on an elephant.
Reporter: What did you do next?
Chris: I flew to New Delhi and started looking for an elephant, I needed an elephant trained to carry people. I didn’t know anything about elephants, so I asked an expert(专家) for help. He taught me how to ride an elephant. He also helped me find an elephant.
Reporter: How long did it take to find a suitable elephant?
Chris: Not too long. I bought a female elephant called Tara for about 6, 000 dollars.
Reporter: Can you tell me about the journey?
Chris: Tara and I set off from New Delhi a week later. We were going to Sonepur in northern India. There is a big elephant market there and I could sell Tara easily. And what a ride! Elephants can travel at about 6 miles an hour and Sonepur is more than 1, 200 km away. It took us 64 days to complete the journey.
Reporter: Did you have any problems on your journey?
Chris: Yes, a few. But nothing serious. On the third day, Tara hurt her foot. Btu that got better quickly. Also, there was a lot of heavy rain during the first week and we got very wet!
Reporter: What happened when you reached Sonepur?
Chris: My plan was to sell Tara. But I was very fond of her. I couldn’t take her back to Britain and I didn’t want to sell her at the market. I happened to meet some people who wanted an elephant for their national park in southern India. I knew that Tara would be safe with them, so I gave her to them. I was very sad to say goodbye.
【小题1】Chris got the idea to make a trip around India on an elephant from __________.

A.a visit to a zoo
B.an elephant expert from India
C.the photos of elephant
D.an old friend who lived in India
【小题2】The elephant expert told Chris __________.
A.when to buy an elephant
B.how to feed an elephant
C.where to sell his elephant
D.how to ride an elephant
【小题3】Chris decided to go to Sonepur because __________.
A.it is a very interesting place
B.he would be able to sell Tara there easily
C.elephants cannot be sold anywhere else
D.it would take only a short time to get there
【小题4】When Chris arrived at the market in Sonepur, __________.
A.he realized that he did not really want to sell Tara
B.he visited some shopkeepers
C.he sold Tara to a national park
D.he decided to take Tara home with him

Rio de Janeiro(里约热内卢) will host the 2016 Olympic Games. The International Olympic Committee announced(宣布) it on October 2,2009.Rio de Janeiro beat Chicago, Tokyo and Madrid to win the bid(中标).It will be the first South American city to host the Olympics. The city will also host the 2014 World Cup. Rio de Janeiro is the second largest city in Brazil.
*Population: 6 million
*Language: Portuguese
* Rio de Janeiro has the world’s largest urban forest(城市森林),Which is made up of many kinds of green plants.
*Every year Rio de Janeiro holds a carnival(狂欢节). It is like a  big party. People dress up, dance samba and have fun. It usually lasts for a week. More than two million tourists come to Rio de- Janeiro every year. About half a million people visit the city for the carnival each year.
【小题1】Rio de Janeiro beat the other      cities to win the bid For the 2016 Olympic Games.

A.fiveB.fourC.threeD.two
【小题2】If you have a visit to Rio de Janeiro, you can see a large Number of      in the city.
A.animalsB.treesC.lakesD.players
【小题3】Which of the following is TRUE?
A.We can have fun in the carnival for nine days.
B.The carnival in Rio de Janeiro is held every four years.
C.Both people in Rio de Janeiro and tourists can take party in the carnival.
D.About one million people visit Rio de Janeiro for the carnival each year.
【小题4】We can see the passage in a     .
A.storybookB.tour bookC.geography bookD.science book

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网