网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2660023[举报]
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
阅读短文,判断文后句子是否与原文意思相符,相符的写“T”,否则写“F”.
Mike is an American. He is thirteen. He is at a middle school. Mike has two sisters. One is Lily,the other is Lucy. They are twins. They are at school. They go to school from Monday to Friday. They stay at home on Saturdays and Sundays.
Their father drives a bus and their mother teaches English. Father and Mother often tell them about China. They say China is a big and nice country (国家).
Mike likes playing and riding. His sisters like reading and drinking. But they all want to go to China one day.
(1) All the family love China.
(2) The twins come from England.
(3) Mother is a driver and Father is a teacher.
(4) Mike goes to school on Sundays,but his sisters don't
(5) Lily and Lucy look the same.
查看习题详情和答案>>阅读短文,判断文后句子是否与原文意思相符,相符的写“T”,否则写“F”.
Mike is an American. He is thirteen. He is at a middle school. Mike has two sisters. One is Lily,the other is Lucy. They are twins. They are at school. They go to school from Monday to Friday. They stay at home on Saturdays and Sundays.
Their father drives a bus and their mother teaches English. Father and Mother often tell them about China. They say China is a big and nice country (国家).
Mike likes playing and riding. His sisters like reading and drinking. But they all want to go to China one day.
(1) All the family love China.
(2) The twins come from England.
(3) Mother is a driver and Father is a teacher.
(4) Mike goes to school on Sundays,but his sisters don't
(5) Lily and Lucy look the same.
查看习题详情和答案>>| 完形填空。 | ||||
| Mike and Ann are 1 They live in a large house. The house is 2 the foot of a mountain (big hill). Near the mountain 3 a lake. There are four people in the family: Mike, Ann, their father and their mother. Their father is a farmer. He 4 a farm not far from their house. Their mother is at home. She is a housewife (家庭主妇). Mike and Ann go to school every day. They are 5 , but they are 6 . Mike is in Grade 2. Ann is in Grade 1. Mike likes sports. He likes swimming and playing football. After school he often plays football 7 his classmates. Ann is a good girl. After school, she often goes home to help her mother 8 the housework. | ||||
|