网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2586611[举报]
Tykoon is an online website that allows you to teach your child financial principles through allowances, assignment of tasks and daily chores. As the parent, you can assign a cash value to the things you want your child to do. Then, your child can go in, accept the task and add to their wish list of what they would like to purchase with the money that they earn.
Let’s start with the parent side of things. The parent must be the one to set up the account. You simply enter your information and your child’s information to get started. You are then able to assign allowance amounts to your child.
Then you can add tasks for your child to accept and link them to either their weekly allowance or a pre-determined amount. Your child is then able to accept or decline their tasks. They can see how much each task earns, how often they need to do it and what they will get if they do! They can add items that they are working toward earning and can even earn nn-cash incentives such as extra TV time or staying up late!
Tykoon is a great way to start teaching your child about responsibility and financial principles in fun and safe way. Through the creation of their own profile and the ability to accept or decline tasks, they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets! So, head over and sign up for a free account today and watch your child get excited about doing their chores!
And right now, as a special reward, if you share Tykoon with your friends and have five friends sign up and stay active for more than a month, you’ll earn a $25 Amazon.com gift card! So get your child enrolled(注册), tell your friends and let’s start teaching all our kids about the important financial principles today!
66.The purpose of the text is to___________.
A. make an advertisement B. share teaching experience
C. describe an online website D. present a way of making money
【答案】A
【解析】第一段介绍Tykoon,二,三,四段介绍怎样操作以及所带来的好处, 最后一段是奖励措施。因此, 本文的目的是做广告,吸引大家都来参与。
67.The underlined word“incentives” in Paragraph 3 is closest in meaning to “_________”.
A. promises B. rewards C. gifts D. tasks
【答案】B
【解析】根据下文such as extra TV time or staying up late!,可见,“incentives”表示的是一种奖励。
68.What can kids learn from Tykoon?
A. The ability to manage their budgets. B. The responsibility to do daily chores.
C. The skills to earn their own living. D. The tricks to accept or refuse tasks.
【答案】A
【解析】根据第四段they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets!他们被教给在以后生活中他们自己管理自己财务时需要的技巧。
69.It can be inferred from the last paragraph that_________.
A. no parents will resist the special reward B. Amazon is a very popular website
C. Tykoon wants to attract more visitors D. friends should share information
【答案】C
【解析】如果你能分享给5个朋友,让他们也签约并且保持活跃至少一个月,你就会得到价值25美元的亚马逊礼品卡。
70.What is the best title of the text?
A. Tykoon—A Safe Way to Manage Your Financial Issues
B. How to Create Funny Tasks for Your Kids on the Website
C. Opening an Online Account with the Help of Tykoon
D. Teaching Your Kids Financial Principles with Tykoon
【答案】D
【解析】纵观全文可知。
查看习题详情和答案>>阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
One day a few years ago we had an uninvited guest—a sparrow. 36 the little bird had flown into our open garage. Then I 37 the bird before I saw it.
“What’s that?”I asked when I first heard the sound.
“It’s coming from the 38 .”my wife, Anita, said. “Maybe it’s one of the little 39 .”
I looked into the garage. No children at all. But there was that sound again, coming from right up there. And that’s 40 I saw the sparrow. It was flying 41 just inches below the ceiling. It was clearly 42 to get out, but couldn’t see the way out was not up, but 43 and and out through the garage door. So the bird continued flapping its wings and bumping its little head 44 the ceiling.
I tried to terrify it out, but only succeeded in driving it into the 45 open space between the door and the ceiling. Then I tried to show the bird how to fly down a few feet 46 it could get outside, but that only seemed to 47 it more.
“Why don’t we just leave for a few minutes,” Anita 48 .“I’m sure he’ll figure it out eventually.”
We went back into the house, where we 49 to hear the ongoing struggle between the sparrow and the ceiling. Then suddenly, it was 50 and our uninvited guest was gone.
I’ve 51 that little sparrow through the years, and I’ve decided that birds are not different much from people. We think we were 52 to fly ever upward, and we don’t even consider the 53 that something good might happen if we just fly down a little bit. Once we figure out that we can make 54 without banging(碰)our heads against ceilings, we can usually save ourselves much 55 .
36.A. Still B. Somehow C. Instead D. Perhaps
【答案】B
【解析】不知怎么的,这只小鸟飞进了我们开着的车库。B.不知怎么的。
37.A. heard B. caught C. searched D. observed
【答案】A
【解析】根据下文when I first heard the sound, 可知本句的意思是“未见其鸟,先闻其鸣”。
38.A. house B. backyard C. garage D. basement
【答案】C
【解析】根据36题所在的句子可知, 小鸟进入了garage,所以声音应该从garage传来。
39.A. birds B. guests C. cats D. kids
【答案】D
【解析】根据下文no children at all.可知, 作者的妻子认为是期中一个孩子
40.A. when B. how C. why D. whether
【答案】A
【解析】when引导表语从句。“就在那时我看到了那只麻雀。”
41.A. quickly B. anxiously C. cautiously D. slowly
【答案】B
【解析】anxiously不安的,焦虑的。因为被困,所以很焦虑。
42. A. deciding B. hesitating C. trying D. choosing
【答案】C
【解析】try to get out努力要出去。
43. A. up B. backward C. forward D. down
【答案】D
【解析】但是它看不到出去的路不在上方,而在下方。
44. A. against B. off C. along D. into
【答案】A
【解析】bump its little head against the ceiling 小脑袋撞击天花板
45. A. free B. small C. wide D. dark
【答案】B
【解析】门和天花板之间的空间很小。
46. A. in case B. even if C. as though D. so that
【答案】D
【解析】so that 引导目的状语从句。
47. A. puzzle B. confuse C. frighten D. disturb
【答案】C
【解析】但是这样似乎使它更害怕。Frighten sb使某人害怕, 吓唬某人
48. A. suggested B. explained C. insisted D. demanded
【答案】A
【解析】why don’t sb do 是表示建议的用语。 所以选择A。
49. A. attempted B. continued C. refused D. failed
【答案】B
【解析】continue to do sth继续干某事
50. A. fierce B. empty C. safe D. silent
【答案】D
【解析】根据下文our uninvited guest was gone, 所以没有声音了,很安静
51.A. looked after B. worried about C. thought about D. brought up
【答案】C
【解析】A.照看 B.担心 C.思考 D. 提出。下文题到“鸟和人没有什么不同”,所以作者是在思考。
52. A. forced B. determined C. born D. urged
【答案】C
【解析】be born to do 天生就是干某事的。 “我们认为我们天生就是往上飞的”
53. A. idea B. possibility C. challenge D. problem
【答案】B
【解析】我们甚至没有考虑这种可能性,如果我们飞的低一些,好事也可能会发生。
54. A. progress B. peace C. decisions D. efforts
【答案】A
【解析】make progress取得进步
55. A. panic B. pressure C. loss D. trouble
【答案】D
【解析】save some trouble 省去很多麻烦。
查看习题详情和答案>>Your mobile phone rings,and instead of usual electronic signals,it’s playing your favorite music.A friend sends your favorite song to cheer you up.One day,a record company might forward new records and music videos to your phone
The mobile business is getting into the music business.For the moment,the interest is in pleasant ring tones,but some companies are hoping to take full advantage of the next generation of mobile phones-all-purpose gadgets that blend phone,personal stereo,video player and Internet browser into one.
Finally,record companies might send new records and videos to fans who register their cell phone numbers.
The fans could pass music or songs along to friends—a kind of musical trading card.Unlike Internet tracks,mobile downloads would be easy for record companies to control,said former record industry official Ralph Simon,who is now chairman of your mobile,based in Santa Monic,California.
“If you pass a song along to other phones through a network,each phone can be charged,” said Simon.“It’s like going through a toll gate(收费站).There’s more possibility for copyright control than there is on the Internet.”
Massachusetts-based Converse is offering a service in Portugal and the Netherlands that lets people record tunes on their voice mail or send music as presents to friends.Finally,people might be able to sing karaoke and pass them along.The company is sure that people will want to use music to reach out and touch someone.
“A mobile phone is not a listening machine,and you’ll be disappointed if you think you can change it to a radio,”said Ohad Ouziel,a creative manager for Converse in Israel.“But if someone sends you a song while you’re on vacation,you appreciate the feeling.”
1.The underlined word “blend”in the second paragraph probably means _____.
A.send
B.become
C.mix
D.compare
解析:从上下文以及该词的搭配可知,blend...into...“把……融为一体”。?
答案:C
2.“Massachusetts-based Converse”in the sixth paragraph probably refers to _____.
A.a person
B.a city in Israel
C.a state in the USA
D.a company
3.Record companies _____ the idea of passing songs and music along mobile phones.
A.are worried about
B.are interested in
C.try hard to stop
D.a company
4.According to Ralph Simon it would be easier to _____ through mobile phone network than through the Internet.
A.protect copyright of music works
B.send personal messages
C.pass along songs and music
D.send voice mail
查看习题详情和答案>>
阅读下面短文,从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项,并在机读卡上相应番号处将该项涂黑。
June 5 is World Environment Day. This makes us pay more attention to our environment and the need to protect it.
When Wang Boxuan, a Beijing high schoolboy, uses up his exercise books, he does not throw them away. Each one is stored at his school with hundreds of exercise books given by other students. Then they are sold to a Beijing paper making factory.
The paper is recycled and used again by students and teachers in the school. At the same time, the money made from the sales goes towards schools in Inner Mongolia for planting trees and grass. This place is one of the sources of the sandstorms that often attack Beijing during springtime.
Wang’s school is one of the schools in the capital that take part in the “Green Promise” —environmental protection activity. So far, nearly 210,000 students have taken part in the activity, collecting more than 87 tons of waste paper.
Students are eager to help make the capital a more pleasant place.
1. What do Wang Boxuan and his schoolmates do with the waste exercise books?
A. Throw them away. B. Store and sell them.
C. Cut them into pieces. D. Give them to the students in Inner Mongolia.
2. What is the money used for?
A. Buying new exercise books. B. Helping poor students.
C. Planting trees and grass. D. Being stored.
3.What can we infer from the third paragraph?
A. Students will have no exercise books to use in many years.
B. There will be no waste paper in many years.
C. The sandstorms will be weaker in Beijing in many years.
D. Beijing will be much dirtier in many years.
4.Choose the right order according to this passage?
1 Trees and grass were planted.
2 Schools in Inner Mongolia received the money.
3 Students collected waste paper.
4 Students sold the paper to a paper making factory.
A.③②④① B.②①④③ C. ③④②① D.③②①④
5. Which is the best title for the passage?
A. Planting Trees. B. Green Promise.
C. Collecting Waste Paper. D. Making Money.
查看习题详情和答案>>
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
A. Goods for auction (拍卖) sales
B. Definition of bidding
C. Way to sell more goods by auction
D. Auction sales in history
E. Brief introduction to auctions
F. Making a larger profit as an auctioneer
1.______
Auctions are public sales of goods, conducted by an officially approved auctioneer. He asks the crowd assembled in the auction-room to make offers, or “bids”, for the various items on sale. He encourages buyers to bid higher figures, and finally names the highest bidder as the buyer of the goods. This is called “knocking down” the goods, for the bidding ends when the auctioneer strikes a small hammer on a table at which he stands.
2. ______
The ancient Roman probably invented sales by auction, and the English word comes from the Latin auction, meaning “increasing”. The Romans usually sold in this way the goods taken in war. In England in the eighteenth centuries, goods were often sold “by the candle”: a short candle was lit by the auctioneer, and bids could be made while it stayed alight.
3. ______
Practically all goods whose qualities vary are sold by auction. Among these are coffee, skins, wool, tea, furs, silk and wines. Auction sales are also usual for land and property, furniture, pictures, rare books, old china and similar works of art.
4. ______
An auction is usually advertised beforehand with full particulars of the articles to be sold and where and when they can be viewed by potential buyers. If the advertisement cannot give full details, catalogues are printed, and each group of goods to be sold together, called a “lot”, is usually given a number. The auctioneer need not begin with Lot 1 and continue in the order of numbers: he may wait until he notices the fact that certain buyers are in the room and then produce the lots they are likely to be interested in.
5. ______
The auctioneer’s services are paid for in the form of a percentage of the price the goods are sold for. The auctioneer therefore has a direct interest in pushing up the bidding as high as possible. He will not waste time by starting the bidding too low. He will also play on the opponents among his buyers and succeed in getting a high price by encouraging two business competitors to bid against each other.
查看习题详情和答案>>