网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2577705[举报]
根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(共5小题;每小题2分,满分10分)
M: What have you been doing recently, Cathy?
W: I’ve been chatting online with friends. What about you?
M: 【小题1】
W: Why not?
M: Well, my computer is really old, so most software doesn’t work well with my computer.
W: 【小题2】
M: How long does it take to download mp3 files?
W: Not very long at all.
M: 【小题3】
W: Sure, I download at least one program a day.
M: Do you think you could download some for me?
W: 【小题4】
M: Let me see…. Oh, a show called Friends.
W: No problem. Did you know that there are many Friends’ forums (论坛) online?
M: What’s a forum?
W: 【小题5】
| A.I’ve never chatted online before. |
| B.Sure, just tell me what you want. |
| C.I like chatting online very much, too. |
| D.It’s free to download TV programs or movies. |
F. Come over to mine and I can show you how to use it.
G. It’s a place where you can chat to other people who have similar interests as you. 查看习题详情和答案>>
阅读下列每个句子,根据空白处的汉语提示,填入适当词汇。每空仅限一词。
【小题1】Now the government is paying more attention to _____ (农业).
【小题2】W out! There is a car coming!
【小题3】 felt so sleepy that I couldn’t stop _____ (打哈欠).
【小题4】 From her (面部)expression we can read her dissatisfaction.
【小题5】Customs officers examined all (行李) at the airport.
【小题6】 It’s an old t for Chinese to get together and eat dumplings on the eve of the Spring Festival.
【小题7】They didn’t fight, but stood there _____ (怒视) at each other.
【小题8】You should receive a reply w seven days.
【小题9】They are having a heated a over whether drinking is bad for health.
【小题10】 The lake (包围) by trees is a nice place to visit.
【小题11】After his wife died, the man often d his sadness in wine.
(2011·安徽卷)B
Think about the different ways that people use the wind. You can use it to fly a kite or to sail a boat. Wind is one of our cleanest and richest power sources(来源), as well as one of the oldest. Evidence shows that windmills(风车)began to be used in ancient Iran back in the seventh century BC. They were first introduced to Europe during the 1100s, when armies returned from the Middle East with knowledge of using wind power.
For many centuries, people used windmills to grind(磨碎)wheat into flour or pump water from deep underground. When electricity was discovered in the late 1800s, people living in remote areas began to use them to produce electricity. This allowed them to have electric lights and radio. However, by the 1940s, when electricity was available to people in almost all areas of the United States, windmills were rarely used.
During the 1970s, people started becoming concerned about the pollution that is created when coal and gas are burned to produce electricity. People also realized that the supply of coal and gas would not last forever. Then, wind was rediscovered, though it means higher costs. Today, there is a global movement to supply more and more of our electricity through the use of wind.
60. From the text we know that windmills .
A. were invented by European armies
B. have a history of more than 2800 years
C. used to supply power to radio in remote areas
D. have rarely been used since electricity was discovered
61. What was a new use for wind power in the late l9th century?
A. Sailing a boat.
B. Producing electricity.
C. Grinding wheat into flour.
D. Pumping water from underground.
62. One of the reasons wind was rediscovered in the 1970s is that .
A. wind power is cleaner
B. it is one of the oldest power sources
C. it was cheaper to create energy from wind
D. the supply of coal and gas failed to meet needs
63. What would the author probably discuss in the paragraph that follows?
A. The advantage of wind power.
B. The design of wind power plants.
C. The worldwide movement to save energy.
D. The global trend towards producing power from wind.
【解析】选D。推理判断题。根据末段句子Today, there is a global movement to supply more and more of our electricity through the use of wind可知,接下来作者应该谈论利用风能发电的情况,因此选择D项。
查看习题详情和答案>>根据对话情景和内容,从对话后所给的选项中选出能填入每一空白处的最佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑。选项中有两个为多余选项。
W: Hello, Jack. You're getting ready for tomorrow's school, aren't you?
M: Yes, I'm a bit nervous. 【小题1】_
W: I understand how you're feeling. You'll make a lot of friends very soon.
M: Thank you. I'll try my best to get used to my new school life as soon as possible. 【小题2】
W: At 8 o'clock. 【小题3】_
M: Say it, please.
W: Before class we have 10 minutes to hand in homework and then 20 minutes for morning reading.
M: That's to say, we must get to school at 7:25. Five minutes later we'd hand in homework. Right?
W: Right. 【小题4】_
M: Well, I hear that lunch time is nearly 12 o'clock and I'll be starving by then.
W: Don't worry. 【小题5】
M: That's great.
| A. So I suggest you get up before 7:00. B. By the way, what time does the first class begin? C. How long will it take us to finish our homework? D. But there is some other suggested time you should remember. E. During the break after the second class, we can buy something to eat. F. I have no idea what'll happen in class and how I'll get along with my classmates. G. I really don't know what to do after class. |
根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
W: Hello, may I speak to Mr. Black, please?
M: Speaking. 【小题1】
W: This is the Town Job Center. We have received your Email 【小题2】 .
M: Can you tell me more about it? What kind of jobs? Where?
W: 【小题3】 It’s the kind of job you would like to do, as we can see from your Email.
M: Yes, I did put that in my Email.
W: Yes. They also want a person who knows how to operate computer, 【小题4】 .
M: What about the pay and the work hours?
W: I am coming to that. The pay they have offered is satisfactory, 【小题5】. Sometime early in the morning, sometimes late in the afternoon.
M: Well, I am interested in it, but I need some more details so that I can talk it over with my wife.
W: Why don’t you come over here tomorrow?
M: OK, I’ll do that. See you tomorrow then. Bye!
| A.and we would like to make friends with you. |
| B.and we are quite interested in you. |
| C.Who are you, please? |
| D.so we think you are just the right kind of person for the job. |
F. Who’s calling, may I ask?
G. Well, a college wants to find some laboratory assistants. 查看习题详情和答案>>