摘要:解析:由conduct a survey可知.the survey 与conduct是被动关系.故用过去分词短语作定语. 答案:conducted

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2567074[举报]

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看习题详情和答案>>

When I come across a good essay in reading newspapers,I am often inclined to cut and keep it.But just as I am about to do so I find the article on the opposite side is as much interesting.It may be a discussion of the way to keep in good health,or advice about how to behave and conduct oneself in society.If I cut the front essay,the opposite one is bound to suffer damage,leaving out half of it or keeping the text without the subject.As a result,the scissors would stay before they start,or halfway done when I find out the regretful consequence that inevitably causes my repentance.

Sometimes two things are to be done at the same time,both deserving your attention.You can only take up one of them,the other has to wait or be given up.But you know the future is unpredictable—the changed situation may not allow you to do what is left behind.Thus you are caught in a fix and feel sad.How come that nice opportunities and brilliant ideas should gather around all at once? It may happen that your life changes dramatically on your preference of one alternative to the other.

In fact that is what life is like:we are often faced with the two opposite aspects of a thing which are both desirable like newspaper cutting.It often occurs that our attention is drawn to one thing only after we are engaged in another.The former may be more important than the latter and give rise to a divided mind.I still remember a philosopher’s remarks:“When one door shuts,another opens in life.”So a casual or passive choice may not be a bad one.

Whatever we do in our lifetime,wherever life’s storm tosses us,there must be something we can achieve,some shore we can land,that opens up new vistas to us.Don’t forget God always keeps an alternative door open for every one.While the front door is closed,there must be another open for you.

When the writer finds a good article in reading newspapers,_________.

A.he is always glad to cut and keep it

B.he is always hesitant to cut and keep it

C.he often has a desire to cut and keep it

D.he often finds it difficult to decide which side to cut and keep

The writer feels regretful because_________.

A.he fails to choose a good essay

B.he fails to cut the two essays on both sides well

C.he finds the essay on the opposite side is better

D.he finds that he just keeps the text without the subject

What’s the meaning of the underlined part in Paragraph 2?

A.You’re trapped in a trouble.

B.You find it difficult to fix something.

C.You are trapped in a situation where you can’t decide which choice is better.

D.You have so many opportunities that you don’t know which to choose.

Which one do you think is the best title of this passage?

A.Paper Cutting                                               B.Two Opposite Sides

C.Difficult Choices                                           D.Another Door

查看习题详情和答案>>

The storage of classified (分类的) research at all 24 labs run by the US Department of Energy was shut down this week after officials decided that the security (安全) problems recently found at the Los Alamos National Laboratory in New Mexico might also exist elsewhere.

Several computer disks went missing at Los Alamos earlier this month, forcing Energy Secretary Spencer Abraham to stop all work at the lab until the problems are found out. As of 26 July, two missing disks had still not been found, and 15 employees had been suspended in connection with the disappearance.

Now all energy labs will stop doing classified research that involves(需要) removable storage devices --- such as computer disks ---  until all the devices are given explanation for and new procedures are in place for monitoring their handling by laboratory employees.

"While we have no evidence that the problems being investigated are present elsewhere, we have a responsibility to take all necessary action to prevent such problems, "Abraham said on 23 July.

The shut-down isn't quite as dramatic(惊人的)as it sounds, experts say. Only two labs will be seriously affected: Sandia National Laboratories in Albuquerque, New Mexico, and Lawrence Livermore National Laboratory in  California. Together with Los Alamos, these two labs conduct the most part of the country's nuclear weapon programmes. At Livermore, 876 employees will be suspended during the storage of some 12,000 items of classified removable material.

At other labs, far fewer people will be affected. "The impact (影响) should be the smallest," says Martha Krebs, former director of the energy department's science office.

Why was the storage of classified research at all 24 labs shut down?

A. Because the security problems might be present elsewhere.

B. Because the security problems existed elsewhere.

C. Because two missing computer disks had still not be found.

D. Because officials decided to stop doing such research.

How many labs conduct the country's nuclear weapon programmes according to the text?

A. About 24. B. Only 2. C. More than 2. D. Over 15.

The underlined word "suspended"in the second paragraph probably means "______”.

A. hung from above  B. stopped from holding a position C. doubted D. fired

It can be inferred from the text that _____.

A. the computer disks must have been stolen by terrorists

B. the people living in the United States have little security

C. the United States is a country whose security is very bad

D. the missing of the computer disks caused great fear among Americans

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网