摘要:46.C 细节理解题.由这两则广告的内容可以看出.这两家公司都擅长建造节能的窗户.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2559427[举报]

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看习题详情和答案>>
   I grew up knowing I was different, and I   1   it. I was born with a misshapen lip. When my schoolmates asked, “What happened to your 2  ?” I’d tell them I’d fallen and   3   it on a piece of glass. Somehow it seemed   4   acceptable to have suffered an accident than to have been born   5  . I was sure that no one  6   my family could love me, or even liked me. Then I entered Mrs Leonard’s second-grade class.

   Mrs Leonard was round and pretty, with shining brown hair and warm, dark,   7   eyes. Everyone adored (敬重) her. But   8   came to love her more than I did. And for a   9   reason.

   The time came for the   10   tests given at our school. I could only just hear out of one ear, and was not   11  to reveal something else that would single   12   out as different. So I cheated.

   The “whisper test”   13   each child to go to the classroom door, turn sideways, close one ear with a finger,   14   the teacher whispered something from her desk,   15   the child repeated. Then the same for the other ear. Nobody checked how tightly the   16   ear was covered, so I only pretended to block mine.

   As  17   I was the last. But all through the testing I   18   what Mrs Leonard might say to me. I knew from previous years that the teacher   19   things like “The sky is blue.” Or “Do you have new shoes?”

   My   20   came. I turned my bad ear toward her,   21   the other just enough to be able to hear. I waited and then came the words that God had surely put into her mouth,   22   words that changed my life   23   .

   Mrs Leonard, the teacher I   24   , said softly, “I   25   you were my little girl.”

1   A. liked     B.    loved        C.   hated     D expected

2.    A. lip       B. ear          C.    finger       D. eyes

3.    A. broken       B.cut         C.   formed      D.killed

4.    A. very       B.much         C.   more      D.even

5.    A. strange     B.happy          C.    sad        D.different

6.    A. inside       B.with&nbtsp;         C.  as well as    D.outside

7.    A. surprised     B.smiling         C.frightening   D.blind

8.    A. everyone     B.no one        C. anyone      D.none  

9.    A. special     B.strange       C. usual      D.simple

10.   A. arithmetic算术  B.history       C.  hearing      D.     blood

11.   A. excitedly     B.when         C. about      D.how

12.   A. me        B.Mrs Leonard     C.     us         D.the pupils

13.   A. encouraged   B.persuaded        C.required       D.agreed

14.   A. if       B.so          C.as if       D.While

15.   A. that       B.what          C.     after       D.which

16.   A. untested     B.left          C.bad         D.tested

17.   A. usually      B.follows        C.usual        D.well

18.   A. examined    B.wondered        C.understood    D.noticed

19.   A. questioned   B.announced        C.shouted    D.whispered

20.   A. teacher      B.time         C.opportunity   D.chance

21.   A. picking up   B.plugging up         C.closing     D.opening

22.   A. seven     B.some           C.several      D.lovely

23.   A. sometimes   B.    usually         C.forever      D.all

24.   A. knew       B.adored           C.     realized      D.spoke

25.   A. expect      B.wish         C.wanted       D.knew

 

查看习题详情和答案>>


C
  Once upon a time,there was a wonderful old man who loved everything on the land——animals and plants.
  One day while walking through the woods,the old man found a cocoon of a butterfly. He took it home. A few days later,a small opening appeared;he sat and watched the butterfly for several hours as it struggled to force its body through that little hole. Then it seemed to stop making any progress. It appeared as if it had gotten as far as it could and it could go no farther. Then the man decided to help the butterfly,so he took a pair of scissors and cut the remaining bit of the cocoon. The butterfly then came out easily.
  But it had a swollen body and small,shriveled(枯萎的)wings. The man continued to watch the butterfly because he expected that,at any moment,the wings would enlarge and expand to be able to support the body,or they would be smaller. Neither happened! In fact,the butterfly spent the rest of its life crawling around with a swollen body and shriveled wings. It never was able to fly.
  What the man in his kindness and hurry did not understand was that the struggle required for the butterfly to get through the tiny opening was nature’s way of forcing fluid from the body of the butterfly into its wings so that it would be ready for flight once it achieved its freedom from the cocoon.
  Sometimes struggles are exactly what we need in our life. If we were allowed to go through our life without any difficulties,it would cripple(使无能)us. We would not be as strong as what we could have been. And we could never fly.
59.The old man cut the cocoon in order to__________.
A.kill the butterfly
B.play with the butterfly
C.make the butterfly come out easily
D.have the butterfly
60.The reason why the butterfly could not fly is that__________.
A.the old man broke its wings
B.it was too small
C.newly born butterflies can’t fly
D.it came out of its cocoon without enough struggle
61.What can we know from the passage?
A.That old man was fond of everything except the butterfly.
B.It was the old man that stopped the butterfly flying.
C.The old man realized his mistake.
D.It’s not hard for the butterfly to come out of the cocoon.
62.What does the author want to tell us by writing the passage?
A.We should help others.
B.Without others help we can still succeed.
C.Struggles in our life can make us stronger.
D.Butterflies can fly without people’s help.

查看习题详情和答案>>

听力

Ⅰ.听下面五段对话,从A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段对话读一遍。

  1. hat colour is the woman speaker's dress?

[  ]

A.Blue.

B.White.

C.Green.

 

2.When did the man's daughter set the world record?

[  ]

A.In 1989

B.In 1995

C.In 1999

 

3.What is the man most likely to be?

[  ]

A.A housekeeper.

B.A manager.

C.A waiter.

 

4.What will the woman have to do?

[  ]

A.Borrow a tape next week.

B.Keep the tape for another week.

C.Return the tape to the man right now.

5.What is the man doing?

[  ]

A.Offering a suggestion.

B.Making a request.

C.Asking for permission

Ⅱ.听下面两段对话或独白,从A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段

对话读两遍。

听第6段材料,回答第6、7题。

6.What's the speaker mainly talking about?

[  ]

A.Wednesday's programs on VOA.

B.Special English tonight on VOA.

C.The hosts of the programs on VOA.

7.When can you hear“The plans for a new factory in space?

[  ]

A.At night.

B.In the afternoon.

C.In the morning

听第7段材料,回答第8至10题。

8.What is the main topic of the conversation?

[  ]

A.The suggestion for Susan.

B.The guitar lesson for Susan's son.

C.The guitar lesson for Mary Jackson.

9.On what day is the woman going to take her lessons?

[  ]

A.Monday

B Wednesday

C.Friday

 

10.How much will the woman have to pay for her lessons each time?

[  ]

A.8 dollars

B.6 dollars

C.4 dollars

 
查看习题详情和答案>>

EAT YOUR VEGETABLES. Wash your hands. Always say "please" and "thank you ".We are full of advice for our children, but when it comes to money, we often have little to say. As a result, our children may grow up with clean hands and good manners, but without any idea how to manage their money.Here are some basics that will help guide them their entire lives:
Show them the future. If your 13-year-old girl were to save $1.000,invest(投资)it at 8% and add $100 every month, by the time she's 65,she would have $980,983!zxxk
Be careful of credit(信用).Credit cards can help you buy necessary things and build a credit history, but they must be used responsibly, which means paying off your debt in time. Explain to your children that when you buy something using a credit card, you can easily end up paying two or three times what you would have paid if you used cash.
Teach patience. Suppose your child wants a new bicycle that costs $150.Rather than paying the cash, give him some regular pocket money and explain that by putting aside,say,$15 each week, he will be able to buy it for himself in only ten weeks.
Provide incentive. Tell your children the importance of saving. "For every dollar he or she agrees to save and invest rather than spend, you agree to add another dollar to the pot, "says Cathy Pareto, expert in money planning.
Explain your values. Values and money are deeply intertwined(缠结在一起), says  Eilleen  Gallo, co-author of The Financially Intelligent Parent. When your child demands that you buy something, explain why you really don't want to buy it. "You might say, 'I'd rather save that money for your education,'" advises Gallo. Every time you spend or don't spend money, you have a chance to share your values.
【小题1】The writer gives some basics to help ____ in a proper way.

A.parents teach their children how to deal with money
B.children follow their parents 'instructions
C.children manage their money
D.parents save their money
【小题2】The underlined word "incentive" in paragraph 6 means ____.
A.honorB.praiseC.excitementD.encouragement
【小题3】What leads the writer to write this article?
A. Parents want to know how to educate their children.
B. He wants to share his good ideas about money matters.
C .He thinks money management the most important for children.
D. Parents care  little  about their children's management of money.

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网