题目内容
下面图画描述的是发生在学校办公楼的一件事。请为学校黑板报用英语写一篇短文,介绍此事。
![]()
注意:1.短文要包括图画所表现的主要内容,可以适当增删,使其连贯完整。
2.词数100左右。
答案:
解析:
解析:
参考答案 One day, Mr Li was reading a book in his office after school when suddenly a ball broke a window and flew in. Mr Li was very angry when the ball hit him on the head. He took the ball and came downstairs to see who had thrown the ball. He met a little boy at the door way and the boy said, “It’s I who have broken the window. I’m sorry, sir.” Hearing what the child said, Mr Li who had been very angry, now became cheered up and praised the boy for his honesty. Mr Li told the boy to be more careful next time and returned the ball to the boy. The boy thanked him for his kindness and said goodbye to him, running away with the ball.
|
练习册系列答案
相关题目