题目内容

根据下列提示写100- 120词短文。

1.人们多看电视少读报纸;

2.但读报有其优点,如无时间限止,易于保存等;

3.报纸不会因电视消失。

答案:略
解析:

参考答案

    Nearly everyone watches televisionBy watching TV, we easily learn what is happening in the worldYou may have noticed that fewer and fewer people are reading newspapers nowThey think they can save time by watching TV for just a few minutes a dayBut is it possible that the newspapers will be replaced by TV in the end?

    When you are reading a newspaper, you are your own masterYou can read it any time you want to, but you’ll have to wait for the right time for TV newsBesides, you can keep a newspaper for further reading or reference, but the TV news will just pass byYou can compare different details in different newspapers, but it’s impossible to watch different programs at the same time

    In a word, TV is an efficient way to provide us with new information, but the newspapers are not likely to disappear so long as people can read

 


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网