题目内容

WELCOME
Welcome to Windsor   Castle, the oldest and largest occupied castle in the world. Windsor is one   of the official residences(住所) of the Queen, who sometimes stays here.
 
Audio tours
Free audio tours   are available on leaving the Admission Centre at the start of your visit.   There is a descriptive audio tour for blind and poor-sighted visitors.
Guided tours
Visitors can   explore the history of the Castle through a tour of the Precincts with an   expert guide. Tours depart(出发,起程)at   regular intervals(每隔一定时间/距离)throughout the day from the Courtyard and   finish at the entrance to the State Apartments.
Visitors with   children
For those visiting   with children, a special family tour and various activities are offered   during school holidays and at weekends. Please note that, for safety reasons,   pushchairs are not permitted in the State Apartments. However, baby   carriers are available to borrow.
St George's Chapel
Visitors arriving   at the Castle after 15:00 from march to October are advised to visit St   George's Chapel first, before it closes.
Shopping
Shops offer a wide   range of souvenirs designed for the Royal Collection, including books,   postcards, china, jewellery, and children's toys. Please ask at the Middle   Ward shop about our home delivery service(送货服务).
Refreshments
Bottled water can   be purchased from the Courtyard and Middle Ward shops. From April to   September ice cream is also available. Visitors wishing to leave the Castle   for refreshments in the town may obtain re-entry permits from the castle   shops. Eating and drinking are not permitted in the State Apartments or St   George's Chapel.
Photography and   mobile phones
Non-commercial   photography and filming are welcomed in the Castle. Photography, video   recording and filming are not permitted inside the State Apartments or St   George's Chapel. Mobile phones must be switched off inside the State   Apartments and St George's Chapel in consideration of other visitors.[来源:Zxxk.Com]
Security
As Winter Castle   is a working royal palace, visitors and their belongings should get   through airport-style security checks. For safety and security reasons a   one-way system operates along the visitor route.

  1. 1.

    A visitor can apply for a free audio tour ______.

    1. A.
      in the Courtyard
    2. B.
      in the State Apartments
    3. C.
      at the Admission Center
    4. D.
      at St George's Chapel
  2. 2.

    What is specially offered to visitors with kids?

    1. A.
      A security guard
    2. B.
      A pushchair
    3. C.
      A free toy
    4. D.
      A baby carrier
  3. 3.

    Who can get re-entry permits?

    1. A.
      Visitors wishing to eat outside the Castle
    2. B.
      Visitors buying gifts in the castle shops
    3. C.
      Visitors buying water from the Courtyard
    4. D.
      Visitors eating outside St George's Chapel
  4. 4.

    Why are visitors required to turn off their mobile phones?

    1. A.
      To ensure the safety of others
    2. B.
      To ensure the security of the Castle
    3. C.
      To prevent them from disturbing others
    4. D.
      To prevent the use of the built-in cameras
  5. 5.

    In the last part, a "working royal palace" refers to one______.

    1. A.
      still being constructed
    2. B.
      still used by the royal family
    3. C.
      where the Queen usually works
    4. D.
      where works of art are on show
CDACB
试题分析:想参观温莎城堡?那就一定要读一读本文了。本文介绍了在温莎城堡参观的各方面的问题。如需要导游和为盲人游客准备的音频介绍,以及带孩子的游客等等。参观过程中的注意事项等等。
1.细节理解题。根据Free audio tours are available on leaving the Admission Centre at the start of your visit.可知,申请免费的语音导览在入口大厅办理。所以选C。
2.细节理解题。根据However, baby carriers are available to borrow.可知,可以借用童车,不能用折叠式婴儿车。商店卖玩具,没有说免费。所以选 D。
3.细节理解题。根据Visitors wishing to leave the Castle for refreshments in the town may obtain re-entry permits from the castle shops.可知,希望到城堡外吃东西的游客可以再免费进入城堡,选A。
4.细节理解题。根据Mobile phones must be switched off inside the State Apartments and St George's Chapel in consideration of other visitors.可知,关闭手机是为其他游客着想。与不打扰别人一致,故选C。
5.词意猜测题。根据Windsor is one of the official residences(住所) of the Queen, who sometimes stays here.可知,温莎城堡是现在女王有时住的官邸,不是她工作的地点。所以选B。
考点:旅游类阅读。
练习册系列答案
相关题目

What do you want to be when you grow up?
“When I grow up, I want to be...”
Almost all of us have thought about, or been asked to think about, our future careers. Our answers may differ greatly. Even now your aspirations(志向) may have changed from when you were in primary school.
However, it seems career options aren’t only based on personal taste. In a survey carried out by Teens, doctors, lawyers, and bankers were some of the most popular careers that people said they hoped to follow. This is in line with a similar survey carried out in the UK in May 2011 by job website monster. Co.uk, in which medicine was the top choice among UK teenagers aged between 13 and 17.
Medicine and law are two of the oldest and best known professions. Their prestige (威望) may come from the fact that doctors and lawyers are some of the most esteemed members of society, and they make good money. Joining these high-profile professions is often seen as a sign of upward social mobility.
It is equally unsurprising that banking is now one of the most common career choices. Youngsters worldwide think of banking and see the money rolling in. Wealth is increasingly becoming one of the most important indicators of a successful career. British young men list the UK tycoon Alan Sugar, Microsoft founder Bill Gates and Facebook chief Mark Zuckerberg as their top role models “for their wealth”. Just as Chinese teenagers see being a banker as a good and fun pathway to “wealth”.
However, not every child has the makings of doctor, lawyer, or banker. They are those who see fulfillment and happiness in other areas, and many teenagers dare to ink more individuality into their career options. As the Teens’ survey discovered, a variety of unconventional jobs---coffee shop owner, gourmet(美食家),waiter at a fast food restaurant---are among teenagers’ career choices. They can be equally interesting and rewarding jobs.
With every choice comes responsibility and challenge, and all career paths require specific education and training, you have to learn to balance optimism and confidence with being realistic about your particular talents and skills

  1. 1.

    What is the passage mainly about?

    1. A.
      Choosing a good job is very important
    2. B.
      The choice of career needs challenge
    3. C.
      Teenagers in the UK like doctors
    4. D.
      Careers in teenagers’ mind
  2. 2.

    What is the top career choice among UK teenagers aged between 13 and 17 according to the article?

    1. A.
      Medicine
    2. B.
      Law
    3. C.
      Bank
    4. D.
      Education
  3. 3.

    According to the article, all of the following are the benefits of being a doctor except_______

    1. A.
      respect from others
    2. B.
      the oldest profession
    3. C.
      high pay
    4. D.
      upward social mobility
  4. 4.

    What do youngsters think is increasingly becoming one of the most important indicators of a successful career?

    1. A.
      Prestige
    2. B.
      Fulfillment
    3. C.
      Happiness
    4. D.
      Wealth
  5. 5.

    What can we learn from the last paragraph?

    1. A.
      According to your particular talents and skills, you can choose your favorite career
    2. B.
      Specific education and training can help get a good job
    3. C.
      Whatever career you choose, you should balance optimism and confidence with being realistic about your particular talents and skills
    4. D.
      Responsibility is the most important when you choose a goodjob

Each spring brings a new wildflower blooming in the fields along the highway I travel daily to work.

There is one particular blue flower that has always caught my eye. I've noticed that it blooms only in the morning hours. The afternoon sun is too warm for it. Every day each year for about two weeks, I see those beautiful flowers.
This spring, I started a wildflower garden in my yard. I can look out of the kitchen window while doing the dishes and see the flowers. I've often thought that those lovely blue flowers from the fields would look great in that bed alongside other wildflowers.
Every day I drove past the flowers, thinking, "I'll stop on my way home and dig them." "Gee, I don't want to get my good clothes dirty…" Whatever the reason, I never stopped to dig them. My husband even gave me a tool one year for that expressed purpose.
One day on my way home from work, I was saddened to see that the highway department had cleared up the fields and the pretty blue flowers were gone. I thought to myself, "Way to go, you waited too long. You should have done it when you first saw them blooming this spring. "
A week ago we were shocked and saddened to learn that my oldest sister-in-law has a cancer. She is 20 years older than my husband and unfortunately, because of age and distance, we haven't been as close as we all would have liked.
I couldn't help but see the connection between the pretty blue flowers and the relationship between my husband's sister and us. I do believe that God has given us some time left to plant some wonderful memories that will bloom every year for us.
And yes, if I see the blue flowers again, I'm sure I'll stop and transplant them to my wildflower garden

  1. 1.

    How long might the blue flower bloom in spring?

    1. A.
      About two weeks
    2. B.
      The whole season
    3. C.
      About one week
    4. D.
      The whole day
  2. 2.

    Where did the writer want to transplant the flowers?

    1. A.
      Across the fields
    2. B.
      Along the highway
    3. C.
      In the garden
    4. D.
      Outside the yard
  3. 3.

    Which of the following is NOT true about the writer's sister-in-law?

    1. A.
      She is seriously ill
    2. B.
      She is twenty years old
    3. C.
      She lives far away from the writer
    4. D.
      She is not in close touch with the writer
  4. 4.

    What does the writer want to tell us?

    1. A.
      Value now and don't lose chances
    2. B.
      Visit our relatives only after they get ill
    3. C.
      Refresh our wonderful moments every year
    4. D.
      Plant flowers and don't enjoy them in the field

Riding a London subway, a person from other countries will notice one major difference: in London, people do not look at each other.In fact, eye contact is avoided at all times. That’s not rudeness ― people are just too busy to bother looking.
Busy doing what, you ask? Well, they’re certainly not using the time for a moment of quiet thinking.Nor are they reading a book.New technology has replaced quiet habits.Today the only acceptable form of book on the London underground is an e-book.
Apple must earn a fortune from London commuters(使用月票上下班者). Since the launch of the iPhone in 2007, over 40, 000 ― yes, 40, 000 “apps” have been designed.
Commuters love them because they are the perfect time - fillers. One “app”, called iShoot, is a game that features tanks.Another one, Tube Exits, tells passengers where to sit on the train to be closest to the exit of their destination. iSteam clouds the iPhone screen when you breathe into the microphone. You can then write in the “steam” on your phone screen.
For those without an iPhone, another Apple product, the iPod, may be the distraction (消遣) of choice. It’s not just teenagers who “plug in” to their music - iPods are a popular way to pass the time for all ages.
And if games, e-books and music aren’t enough to keep you occupied, then perhaps you would prefer a film? The development of palm DVD technology means many commuters watch their favorite TV shows or films on the way to work.With all these distractions, it’s amazing that people still remember to get off the train.

  1. 1.

    Those who want to save time to reach where they go can download ________ to their iPhones

    1. A.
      iShoot
    2. B.
      Tube Exits
    3. C.
      iSteam
    4. D.
      iPod
  2. 2.

    People in London do not make eye contact on the subway because ________.

    1. A.
      they are going to work and have no time to communicate with each other
    2. B.
      they love reading books and do not want to be disturbed
    3. C.
      they feel sleepy because of getting up early
    4. D.
      they’re busy playing games, reading e-books, listening to music or watching films
  3. 3.

    The underlined word “apps” in the third paragraph means ________.

    1. A.
      computers
    2. B.
      programs downloaded for the iPhone
    3. C.
      computer companies
    4. D.
      fortune from London commuters
  4. 4.

    The main idea of the passage is that ________.

    1. A.
      London commuters are unfriendly to strangers
    2. B.
      Apple has earned a lot of money from selling 40, 000 apps
    3. C.
      technology is changing how London commuters spend their traveling time
    4. D.
      riding a London subway is a must when visiting London

Chinese people are now spending more time surfing the net than watching TV, according to results of a survey by the Chinese Academy of Social Sciences (CASS) published Thursday.
The survey, of citizens of five Chinese cities, found that 79 percent of interviewees use the internet for information, and 55.1 percent to read news on the internet. About 63 percent of the interviewees use e-mail. The average times spent surfing the net and watching TV were 2.73 hours and 1.29hours, respectively.
Only 10.4 percent reported use the internet primarily to send and receive email; 65.9 percent read online news; 62.2 quite often play games on-line. More and more people have taken an interest in the entertainment opportunities online. Up to 56.5 percent of interviewees quite often download music, and 53.5 percent get entertainment messages from the internet.
Yet the survey found that television is still the dominant mass medium. Seventy-nine percent of interviewees choose to watch TV to get information, and another 75 percent take newspapers as important as TV.
Five major web sites in the Chinese language, namely Sina, Sohu, Netease, Baidu and Yahoo are still ranked top ones by web users, and those that voted for Sina as the best among them were 30.9 percent.
Authorized statistics showed that web users in China have already exceeded 100 million, second to that of the United States

  1. 1.

    Which of the following is not true?

    1. A.
      Chinese people are now spending more time surfing the net than watching TV
    2. B.
      There are more Chinese people using the internet for information compared with those reading news on the internet
    3. C.
      There are more people using e-mail compared with those searching information on the internet
    4. D.
      There are more people using e-mail compared with those reading news on the internet
  2. 2.

    The survey shows that

    1. A.
      Only 10.4% reported use the internet to send and receive email
    2. B.
      Less than half of the people use the internet for enter fain-ment
    3. C.
      All of the people reported like to play games on-line
    4. D.
      Most of the people reported read online news
  3. 3.

    Which will you choose if you want to chat with your friends on the internet?

    1. A.
      TV
    2. B.
      Sina
    3. C.
      telephone
    4. D.
      QQ
  4. 4.

    The underlined word “exceeded” means

    1. A.
      increased to
    2. B.
      increased by
    3. C.
      risen
    4. D.
      decreased

When asked why he or she wears clothes, some people will probably answer "to keep warm and to cover my body". These are the basic reasons why clothes are worn, but people also want to look attractive and appear successful to others.
If people only wore clothes for warmth and to cover their bodies, most clothes would be simple and cheap. In most Western countries, however, clothes are sometimes very expensive. The main reason for this is not the cost of the cloth or the cost of making the clothes. The clothes are expensive because of fashion.
Successful businessmen, for example, often wear very expensive suits, shirts and ties. Sometimes they pay thousands of dollars for a suit and hundreds of dollars for a tie. It’s just a suit and a tie but they pay these prices because of the famous name of the designer. A suit costing much less would be just as warm and would cover the wearer's body just as well.
Fashion is always changing, which means those who want to be fashionable have to buy new clothes every few months, even if last month's clothes have only been worn once or twice. Some people have wardrobes full of clothes that have hardly been worn but are no longer in fashion. Being fashionable, therefore, can be a very expensive pastime!

  1. 1.

    What do people basically wear clothes for?

    1. A.
      Looking attractive to others
    2. B.
      Following the fashion
    3. C.
      Appearing successful to others
    4. D.
      Keeping warm and covering bodies
  2. 2.

    The main reason why clothes are sometimes very expensive is that _______

    1. A.
      one has to buy new clothes
    2. B.
      these clothes are in fashion
    3. C.
      the cost of the cloth is high
    4. D.
      making clothes costs much
  3. 3.

    We can learn from the passage that _______

    1. A.
      expensive clothes are not any warmer than cheap ones
    2. B.
      fashion is not always changing
    3. C.
      expensive clothes are warmer
    4. D.
      fashion designers like expensive clothes
  4. 4.

    What does the underlined word “wardrobes” in Paragraph 4 mean?

    1. A.
      Fashionable clothes shops
    2. B.
      The clothes that some people have
    3. C.
      Cupboards for storing clothes
    4. D.
      Shelves used for keeping books
  5. 5.

    What is the passage mainly about?

    1. A.
      Suits and ties
    2. B.
      Clothes and fashion
    3. C.
      Beauty and success
    4. D.
      Cost and pastime

I visited the nearby car factory today with my uncle, who works there. One thing I noticed was that most of the work is now done by robots. Welding (焊接), painting, testing, and many other jobs are performed by robots now.
The whole dashboard (仪表板) of the car is now put into the car from above, through the windshield, by a robot. It would have taken two men to do this in the past, and it would have hurt their backs quite a bit. It got me thinking: is it a good thing that robots are replacing factory workers? On one hand, robots generally do a more accurate job than people. They aren’t likely to make many mistakes, and if something goes wrong with one car, an alarm goes off. They do exactly the same thing, every time, without fail. A human worker is never able to do exactly the same thing every time. On the other hand, robots also reduce costs for companies. Companies don’t have to pay robots wages or injury compensation (补偿) if they’re broken. If something in a robot does go wrong, it won’t have to take time off work for a year, or even forever, as could happen to a real person if he breaks his back or burn himself while welding.
The obvious downside to all of this is that it increases the unemployment rate. The company will have to bring in some very talented individuals who know how to operate the robots. Unlike regular factory workers, these intelligence workers usually demand a higher pay

  1. 1.

    We can learn from the first paragraph that _______

    1. A.
      all the workers are replaced by robots now
    2. B.
      robots do much of the work instead of workers now
    3. C.
      there were no workers in the car factory
    4. D.
      the author’s uncle made robots in the factory
  2. 2.

    According to the text robots _______

    1. A.
      can do work as accurately as workers
    2. B.
      never break down
    3. C.
      can do exactly the same thing repeatedly
    4. D.
      ask for less money from companies
  3. 3.

    The underlined word "downside" in the last paragraph probably means "_______"

    1. A.
      weakness
    2. B.
      favor
    3. C.
      assistance
    4. D.
      strength
  4. 4.

    It can be inferred from the last paragraph that _______

    1. A.
      companies refuse to pay for intelligence workers
    2. B.
      robots have helped all of the workers
    3. C.
      robots can help solve the problem of unemployment
    4. D.
      using robots in factories widely will have a long way to go
  5. 5.

    What is the author’s attitude towards using robots in factories?

    1. A.
      He is doubtful about it
    2. B.
      He thinks it necessary
    3. C.
      He is strongly against it
    4. D.
      The text doesn’t mention it

I still remember the last time I went to the playground with two of my children. It had rained during the night and the playground was very muddy (泥泞的). They had just put on clean clothes, so I was a little worried about the mud on the playground. It was not long before Kathy got her beautiful skirt dirty on the playground. She dug through the rocks. I was about to blame (指责) her for getting her clothes dirty when she ran towards me with a smile on her face. When she got to me, she handed me a little heart-shaped rock and said, “Here, Mom! Here is a heart for you —just because I love you! Keep it!” With tears in my eyes, I thanked her.
Should I blame her for getting her clothes muddy? No way! I still have that little heart-shaped rock. It is one of the best gifts that I have ever received. I realized that many times it was not necessary for us adults to worry about the small things our children did. Let them do what they’d like to.
I will spend a lot more time on the playground with my children. I’m sure I will learn a lot from them. It makes me think of the days when my grandfather told me, “You would not enter the kingdom of happiness until you pretended (假装) to be a small child.”

  1. 1.

    At first, the author wanted to blame Kathy because she ______.

    1. A.
      ran on the playground
    2. B.
      dug through rocks
    3. C.
      gave her a muddy rock
    4. D.
      got her clothes dirty
  2. 2.

    The author was deeply moved by her daughter’s ______.

    1. A.
      digging task on the playground
    2. B.
      special way to show her love
    3. C.
      smile on her face when running
    4. D.
      love of the muddy playground
  3. 3.

    From Paragraph 2, we can learn that the author thought parents should ______.

    1. A.
      not worry about the small things their children do
    2. B.
      allow kids to do whatever they like
    3. C.
      keep the presents given by children
    4. D.
      not give too much care to their own children
  4. 4.

    The author’s grandfather’s words imply that______.

    1. A.
      children care more about happiness than adults
    2. B.
      adults can not share children’s happiness
    3. C.
      children may find happiness more easily in life
    4. D.
      adults find it hard to know children’s happiness

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网