题目内容
There's an old saying that laughter is the best medicine. No matter whether it's caused by a good joke, a cute child or pet, or a pie in the face of a comedian, the simple act of laughing offers medical benefits. Laughter has been shown to reduce stress and help people lose weight. It's a special tonic (滋补品)for older people, who are prone to loneliness and sad thoughts.
In fact, in more than 1,000 American communities, and a couple thousand more around the world, entire clubs have been formed so that people can get together and laugh! U.S. clubs have names like "Laugh-a-holics," "the Ha-Ha Spa," "Granite State Giggles(傻笑)," and "Judy's Joyful Laughter Club."
The idea started in India, where laughing is an oral yoga(瑜珈)exercise using discipline, mind power and a good belly laugh. Laughter is certainly contagious(传染性的). Only a determined grouch(脾气坏的人)could avoid at least smiling when others around him are laughing till it hurts. That's why members of laughing clubs don't just get together to howl with laughter themselves. They meet on street corners, in train stations, and other public places, laugh their fool heads off, and invite everyone around them to join in.
Laughing clubs have become so popular that one can even get training as a "certified laughing leader." And the key qualification? You have to be really good at these, chortling, chuckling, howling, snickering, cackling, tittering, giggling and sniggling.
1.The following are the benefits offered by laughing EXCEPT _____.
A.benefiting the older people
B.reducing pressure
C.helping people keep fit
D.helping people have a good appetite
2.Why do members of laughing clubs meet in public places instead of in private rooms?
A.Because they want to cause others to laugh.
B.Because they want to show off their special skills.
C.Because they would like people to share their happiness.
D.Because they need a large space to laugh.
3.The words in the last sentence “chortling, chuckling, howling, snickering, cackling, tittering, giggling and sniggling” are _____.
A.conditions of a laughing leader B.manners you must follow when laughing
C.all forms of laughing D.tips of laughter
4.Which of the following is the best title?
A.Laughter Is More and More Popular in the USA
B.Laughter Linked to Health, Happiness
C.How We Laugh
D.Laughing, an Oral Yoga Exercise
本文为说明文,主要讲欢笑对人的心身所产生的良好影响。作者首先通过一则格言“笑是良药”来引出短文的主题,接着讲到了欢笑所带来的好处。然后作者提到了欢笑俱乐部在美国的发展情况及笑疗的起源。作者提到欢笑是可传染的,为了便更多的人欢笑,俱乐部的成员通常在公众场所开展活动。最后作者提到了资深欢笑领导人所应具备的条件。
1.D。细节理解题。根据reduce stress and help people lose weight. It's a special tonic for older people可知A,B,C项是笑所带来的好处,D项没有提到。
2.A。细节理解题。根据Laughter is certainly contagious.可知这些人在公共场所欢笑其目的是要把这种欢笑传染给别人。
3.C。推断题。You have to be really good at these中的these很明显指的是laughing,后面的名词都是它的同位语,故这些词语指的是各种各样的“笑”。
4.B。主旨大意题。根据主题句There's an old saying that laughter is the best medicine.可知,本文主要讲欢笑对人的心身所产生的良好影响。故B最佳。
When a friend is sad about a tragedy(悲剧),it’s hard to know how to comfort(安慰) him/ her. But the worst thing you can do is say nothing. It could mean that you don’t care. You don’t have to say much.. A single supportive phrase doesn’t require absolutely perfect words to break the ice. Here are some conversation starters when life difficult situations have your tongue tied.
1. A friend loses his baby.
Don’t say: “Don’t worry. You’re so young. You’ll have another baby.” Do say: “ I’m so sorry. I can’t begin to imagine what you are going through, but if you want to talk about it, call me anytime.”
2. A guy deserts(抛弃)your friend.
Don’t say: “I never liked that rat bastard (坏蛋) anyway!” ( If the couple winds up reconciling (和解), you could end up losing your friend.) Do say: “Breaking up is always hard to deal with, but I’m here for you, whatever you need.”
3. A friend has a death in the family.
Don’t say: “It’s God’s will.” or “I know exactly how you feel.” Do say: “I’m sorry about your loss. What can I do to help?”
4. A friend loses a job suddenly.
Don’t say: “Work is always boring. Those bosses didn’t suit you!” Do say: “I’m sorry for that, but I know there’s an even better job waiting for you there. Let’s think about possibilities.”
5. Someone’s pet dies.
Don’t say: “Gee! It was only a cat!” or “My roommate doesn’t like her dog and she is getting rid of her dog. Do you want it?” Do say: “I’m sorry, she was such a great cat. How long did you have it?”
1.Which of the following has the same meaning as the underlined part “have your tongue tied”?
|
A.make your tongue shut |
B.tie your tongue in order not to say. |
|
C.have no suitable words to say. |
D.say what you want freely. |
2.As a whole, what’s the suitable way to comfort your friend troubled with a tragedy?
|
A.To show your sorrow and offer your help. |
|
B.To try to make the tragedy less serious. |
|
C.To tell your friend not to think about it any more. |
|
D.To do your best to make him/her cheerful again. |
3.Though your friend is deserted, you’d better not say dirty words about her/ his friend because _______________________ .
|
A.they might get along well again and you might be deserted |
|
B.your friend might not like you to say that against her / his friend |
|
C.it may be a sign that you don’t care for your friend |
|
D.your friend might hate you in the future |
4.Which of the following might be suitable words when your friend’s dog dies?
|
A.Don’t worry too much. I’ll give you a good one. |
|
B.I’m sorry to hear that. It was such a good dog. |
|
C.I’ m sorry you lost your dog. But it was at its ripe age. |
|
D.You must be sad about it. That’s enough. |