题目内容

6.Working at camp is a great journey that not only creates lifelong memories for yourself,but the chance to make an influence on the loves of children who attend Kids Camp.As a summer camp professional,you are a teacher,a friend and most importantly a role model.Staff-members ensure the Our youngest staff is  18,but most are over 20years old  we desire a staff with a strong interest in children and job-related experience,Each tent has six campers and two staff members,We run an exciting range of activities and programs such as Athletics,Arts,Basketball,Computers,Field Games,Fun & Games,Gardening,Hiking,High\Low Ropes Course,Nature Education.
Great Reasons to Become a Camp Professional
Meet energetic,warm-hearted staff from around the world
Gain meaningful leadership experience
Sing crazy songs and wear funny costumes
A positive challenge you will remember in the rest of your life
Make a difference to the life of a child
Staff Needs
Lifeguards-Red Cross certified preferably holding a current WSI certification
High Ropes Staff-training/certification  from a nationally recognized organization
Fun & Games-lead non-competitive athletic games
Juggler/Clown-teach circus skills
Archery-with certification from a nationally recognized course
Nature/Garden-with strong knowledge or interest in natural wildlife and gardening
Dave Meizels,Camp Director
E-mail:demeizels@channe12kidscamp.org
Tel:860-742-2267
Contact Dave if you have any questions about our-application process.

53.What's the main idea of the text?'D
A.Various activities of Kids Camp.
B.Benefits of working at Kids Camp.
C.How to sign up for Kids Camp.
D.Employing staff for Kids Camp.
54.Which of the following is TRUE about kids Camp?C
A.It only offers jobs to over 20-year-old staff
B.It organizes much training for new staff
C.It should be responsible for campers'safety.
D.It allows each tent to have more staff members.
55.There are many benefits of being a camp professional EXCEPTB.
A.coming across lots of friendly people
B.helping you become an excellent leader
C.supplying you with lifelong memories
D.having a good influence on kids'lives
56.According to the text  we can know thatD
A.camp staff are regarded as role models by campers
B.staff have to wear funny costumes to work
C.High  Ropes  Staff needs staff-who have circus skills
D.people can get further information by e-mail or phone.

分析 本文为广告应用文,介绍了Kids Camp招聘指导员的相关要求.

解答 53---56 DCBD
53.答案D.主旨大意题.根据文章最后一句话"Contact Dave if you have any questions about our-application process."可知,本文为招聘广告.故选D.
54.答案C.推理判断题.根据Staff Needs部分的"Lifeguards-Red Cross certified preferably holding a current WSI certification"可知,申请人需要有红十字会认证的救生员证书,推测需要保证孩子们的安全.故选C.
55.答案B.细节理解题.根据Great Reasons to Become a Camp Professional部分的"Meet energetic,warm-hearted staff from around the world;Gain meaningful leadership experience;A positive challenge you will remember in the rest of your life;Make a difference to the life of a child"可知,成为Kids Camp的指导员可以认识许多同事,获得宝贵的领导经验,留下美好的回忆,对孩子的生活产生影响.排除ACD.B选项说成为优秀的领导人,文中只提到获得领导经验.故选B.
56.答案D.推理判断题.根据最后的联系方式"E-mail:demeizels@channe12kidscamp.org;Tel:860-742-2267"可推断,获取更多信息可以通过发邮件或打电话的方式.故选D.

点评 做广告类阅读的五大技巧
1.先题后文法:"先题后文"指的就是先读试题,了解试题的考查点,再根据试题的要求快速阅读短文.
2.题干定向法:如果题干的问题与原文中的相应句段基本相同,则可直接对号入座;如果题干的问题与原文中的相应句段有较大出入,则要进行一定的处理,这个"处理"是多方面的,它可能包括对原文进行同义变换、对概念进行解析、对事实进行归纳、将具体问题抽象化或将抽象问题具体化、将文中提到的原则或规则进行实际运用等等.
3.错误排除法:一般说来,对于那些与文意明显不符或与文章内容不相关的选项比较容易排除,但有些选项与文章内容相符,却与题干问题不吻合,即属答非所问的情形,也应作为错误项予以排除,尤其是那些从文章中摘录的句子,要特别小心,它们很有可能是干扰项.除了验证其是否能回答所提问题外,还要看它是否回答了问题的主要方面,也就是说看它是不是最佳答案,如果它只能回答所提问题的一个侧面或还有比它更合适的选项,都要毫不犹豫地将其排除.
4.信息补全法:前面讲到,广告类阅读材料的一大特点就是缩略词和省略句多.考生在做题时,要注意根据文章的上下文语境将省略句补充完整,以便于正确地理解和答题.

练习册系列答案
相关题目
15.First aid means the aid or the help that can be given to an injured person first,that is,before any other help arrives.Nowadays there is usually a telephone not far away and the first we should do,if a serious accident happens,send to telephone for an ambulance.Sometimes quick action by us may save someone's life.
Shock.People often suffer from shock after receiving an injury,sometimes even when the injure is a small one.The face turns grey,and the skin becomes damp and cold.They breathe quickly.They should be kept warm.Cover them with a blanket and give them a warm drink.
Broken bones.Do not move the patient.Send for an ambulance at once.Threat for shock if necessary.
Bleeding.A little bleeding doesn't harm.It washes dirt from the wound.But if the bleeding continues,try to stop it by placing a clean cloth firmly over the wound until the bleeding stops or helps arrive.
Poison.A person who has taken poison should be taken to a hospital at once.With some poisons,sleeping pills,for example,it is a good thing to make the patient throw up by pressing your fingers down his throat.
Remember:When an accident happens,send someone to telephone for an ambulance at once.Keep the injured person warm and quiet.Give him plenty of air.Do not let other people crowd around him.

32.If someone goes into shock after receiving an injure,you'll find thatD.
A.the face turns grey         
B.the skin becomes damp and cold
C.the patient breathes quickly  
D.all of the above
33.Which of the following statements is wrong according to the passage?D
A.First aid means to give an injured person the help at once before the doctor comes.
B.If an injured person goes into shock,we must try to keep them warm.
C.Don't move the injured person if he has broken his legs.
D.When a person has taken poison,we must make him sick.
34.The passage mainly tells usA.
A.some advice on how to deal with common accidents
B.some facts about some common accidents
C.some examples of common accidents
D.something we must remember
35.What's the best title for this passage?D
A.Save One's Life.
B.Some Accidents.
C.Common Injures.
D.First Aid.
14.Winners Club
   You choose to be a winner!
   The Winners Club is a bank account specially designed for teenagers.It has been made to help you better manage your money.The Winners Club is a transaction account(交易账户)where you receive a key-card so you can get to your money 24/7-that's 24 hours a day,7 days a week!
It's a club with impressive features for teenagers:
-No account keeping fees!
You're no millionaire so we don't expect you to pay large fees.In fact,there is no account keeping or transaction fees!
-Excellent interest rates!
You want your money to grow.The Winners Club has a good rate of interest which gets even better if you make at least two deposits(储蓄)without taking them out in a month.
-Convenient
Teenagers are busy-we get that.You may never need to come to a bank at all.With the Winners Club you can choose to use handy tellers and to bank from home using the phone and the Internet…You can have money directly deposited into your Winners Club account.This could be your pocket money or your pay from your part-time job!
-Mega magazine included
Along with your regular report,you will receive a FREE magazine full of good ideas to make even more of your money.There are also fantastic offers and competitions only for Winners Club members.
The Winners Club is a great choice for teenagers.And it is so easy to join.Simply fill in an application form.You will have to get permission from your parent or guardian (so we can organize that cool key-card) but it is easy.We can't wait to hear from you.It's the best way to choose to be a winner!
56.The Winners Club is a bank account intended forC
A.parents       B.children         C.teenagers        D.winners
57.Which of the following is NOT true about the Winners Club?A
A.Services are inconvenient for its members.
B.The bank opens all day and all night.
C.Special gifts are ready for its members.
D.Fees are free for the account keeping or transaction.
58.The Winners Club provides magazines whichC.
A.encourage spending                 
B.are free to all teenagers
C.give advice on how to better manage your money      
D.are full of adventure stories
59.If you want to join the Winners Club,you have toC.
A.be an Internet user                  
B.have your own phone
C.get your parent's permission        
D.have a big sum of money
60.The author writes this advertisement to.D
A.To enlarge a club
B.To provide a part-time job.
C.To organize key-cards
D.To introduce a new banking service.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网