题目内容

根据短文内容,判断正(T)误(F)。

  Jim lives in a small town in England, but his parents work in Paris.They are both busy and can’t take their son there with them.So the boy has to stay with his grandma.The old woman likes him very much and tries her best to satisfy(使……满意)him with everything.

  The boy likes sweets and cakes.He always eats some food with sweets before he goes to bed.And as soon as he gets up in the morning, he can find some cakes on the table in his bedroom.And after breakfast, before he goes to school, his grandma puts some sweets into his school bag.

  One morning, before Jim got up, his grandma took some cakes to his bedroom.She saw the boy crying in bed.“What’s the matter, dear?” the old woman asked in a hurry.“I’ve got a bad toothache, ” said the boy.The old woman found some medicine and told him to take it, but it was no use for him.She had to take him to the dentist’s(牙医).The boy was looked over.The doctor had to pull out the bad tooth for him.Of course he couldn’t go to school.

  Two days later Jim felt better and was at school again.Mrs.Hunt asked, “Why didn’t you come to school those two days, Jim?” “I had a bad toothache, madam, ” answered the boy.

  “Oh, I’m sorry to hear that, ” said Mrs.Hunt.“Is it better now?”

  “I don’t know, madam.It was left with the dentist.”

(1)

Jim and his parents live in England but work in Paris.

(  )

(2)

Jim’s grandma loves him and tries to give him whatever he likes.

(  )

(3)

Jim was absent from school for a week.

(  )

(4)

The dentist pulled out the bad tooth for Jim.

(  )

(5)

Jim got a bad toothache because he never brushed his teeth.

(  )
答案:1.F;2.T;3.F;4.T;5.F;
解析:

(1)

从第一段知:Jim和奶奶住在英国的一个小镇,而父母在巴黎工作。

(3)

从Mrs.Hunt的问话 “Why didn’t you come to school those two days, Jim”可知不是缺席一周。

(5)

综合全文Jim的牙坏是吃甜食太多的缘故。


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网