题目内容

1. is from Canada.

A. Bill Gates

B. Mark Twain

C. Thomas Edison

D. Celine Dion

2.The was born in 1835.

A. inventor B. singer

C. doctor D. writer

3.My Heart Will Go On is the name of a .

A. book B. song

C. story D. films

4.Dr. Bethune worked in China for about years.

A. 2 B. 4

C. 6 D. 8

5.Which of the following is TRUE?

A. Mark Twain wrote Business @the Speed of Thought.

B. Bill Gates started working for Microsoft Company in 1955.

C. Thomas Edison made over 1,000 inventions.

D. Celine Dion stopped singing in 1997

1.D

2.D

3.B

4.A

5.C

【解析】

1.1】细节理解题。题干意为:谁来自于加拿大?根据文章第二个人物的信息,可知选D。

2.2】细节理解题。题干意为:谁是1853年出生的?根据文章最后一个人物的信息,可知D。

3.3】细节理解题。题干意为:“我心永恒”是一个什么的名字?根据文章的描述“sang the song My Heart Will Go On for the film Titanic”,可知是一首歌的名字,故选B。

4.4】细节理解题。题干意为:Dr. Bethune在中国工作几年了?根据文章第一个人物的信息,1938年来到中国,1939年死在中国,可知选A。

5.5】推理判断题。题干意为:下列句子哪个是对的?A. Mark Twain wrote Business @the Speed of Though t. 根据文章第四个人物的描述,写这篇文章人是Bill Gates,所以是错误的。B. Bill Gates started working for Microsoft Company in 1955. Bill Gates 开始在微软工作是1955年。根据文章第四个人物的描述,他是1955年出生的,所以是错误的。C. Thomas Edison made over 1,000 inventions. 爱迪生发明了1000多种发明,根据文章第三个人物的描述,可知是正确的。D. Celine Dion stopped singing in 1997。Celine Dion在1997年停止了唱歌。根据文章第二个人物的描述,他在1997年的时候唱的歌我心永恒,所以是错误的。

练习册系列答案
相关题目

When I was ten, my sisters and I were amazed at our neighbor’s Christmas tree. We returned home from their house and decided that we must have one of our own. In our house we never had enough money for a Christmas tree.

In fact, we insisted so much that my father had no choice but to agree. “Yes!” he finally said.“This year we will have a Christmas tree.” Our mouths dropped open at the thought of having our own tree. Then Dad said,“I’ll do it myself.”

We followed him around the house as he gathered up the materials he would need, We all sat close to him, carefully watching everything he did. He passed the thread around the first nail on the corner of a box, then back down to the second nail on the box, and up again to the nail, until right there before our eyes a green a Christmas tree began to take shape. He carefully did the same with all of the 50 nails in the box and when he had finished he said,“Now you can decorate it.”

I don’t remember where the decorations came from, but they were red and small and to us they just looked so beautiful and perfect for our tree. When we finished decorating it, we proudly invited all our friends over to see our Christmas tree. We were so happy, not only because it looked so pretty, but because my father had made it himself. It truly was the most beautiful Christmas tree we had ever seen.

Years later, things got better and Dad was able to buy a proper Christmas tree which we would happily decorate. However, my sisters and I will never forget the night when we got our first Christmas tree.

1.What do we know about the writer?

A. She had lots of friends at school.

B. She knew little of her neighbors.

C. She lived a hard life when she was young.

D. She seldom saw beautiful green trees.

2.How did the writer and her sisters feel when their father decided to make a Christmas tree?

A . Excited B .Tired

C. Bored D .Worried

3.The third paragraph mainly describes__________.

A. why the writer and her sisters went around the house

B. what were needed to decorate a beautiful Christmas tree

C. how long it took to find materials

D. how the Christmas tree was made

4.Which would be the best title for the passage?

A.A brave act by a happy family

B.A father’s love for his children

C.A picture of large families

D .An act of kindness

5.The Chinese meaning of the underlined word”decoration” is_______.

A. 决定 B讨论

C 装饰 D 词典

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网