题目内容

阅读理解

(1)

You can see your favorite pop singer _________.

[  ]

A.

in Shanghai People’s Square

B.

in the club

C.

in Hunan History Museum

(2)

We can’t learn _________ in the club.

[  ]

A.

Music

B.

Art

C.

English

(3)

If you want to have music and dance lessons, you will pay _________.

[  ]

A.

¥90

B.

¥150

C.

¥180

(4)

People can visit the museum at _________ every day.

[  ]

A.

1∶00 pm

B.

3∶00 pm

C.

7∶00 pm

(5)

_________ can get into the museum for free.

[  ]

A.

An adult

B.

A student

C.

A child under 6 years old

答案:1.A;2.C;3.B;4.B;5.C;
解析:

(1)

由第一则广告中的Want go see your favorite pop singer?可知在Shanghai People’s Square才能见到你最喜欢的歌手。故本题选A。

(2)

根据第二则广告Our Club,在这里可以学到:音乐、美术和舞蹈,学不到英语故本题选C。

(3)

计算题 根据文章第二则广告Our Club中的学习价格“学习音乐90,学习舞蹈价格60”,算出:学习这两个要花150,故本题选B。

(4)

根据第三则广告,博物馆的开门时间是上午8点到12点,下午两点到5点。合适的时间只有B,故本题选B。

(5)

文章最后括号内的“children under 6 years old get in for free”可见只有6岁以下的小孩才能免费进入,故本题选C。


练习册系列答案
相关题目
阅读理解
     ( 1).Take the medicine with water. One pill every eight hours. For further nights,take two pills at
bedtime. Don't take more than six pills in 24 hours. For children six to twelve years old, give half the
adult (成年人) dosage (剂量). For children under six years old, ask your doctor. Take less dosage if
you can't go to sleep.
     (2).Each pill of the medicine is taken three times each day for 14 years old. As usual, a pill 6:00 a.m.
before breakfast, one before 11:00 and one before sleep. Not for children under six years old and old
persons with heart trouble (疾病)
.
     (3).The medicine for a person with a cough. Two pills once a day before sleep for adults. Do not
take the medicine without a cough. Half for children under 12 years old. Children with a bad cough, go
to see a doctor.
     (4).Take the medicine three times a day. Five pills each time for an adult with a cold. Half the pills for
children under 10 years old. Take the medicine before meals or before sleep.
根据短文填空,每空一词
1.If a middle-age person with a cough wants to be well at home, what should he do?
   He should take the third medicine _______ _______ a day before sleep.
2.How many kinds of medicine can the five-year-old children take?
   The five-year-old children can take _______ _______ of medicine.
3.You took one of the four kinds of medicine last night, and you couldn't fall asleep. Which kind of
medicine was it?
   It was the _______ _______.
4.翻译文中画线的句子.
   _____________________________
5.回答问题
   When should I take the medicine if I have a cold?
   _____________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网