题目内容
Tuesdav , 1 st September
I had mixed feelings lodav , nrrvous, worried , happy, ex?cited...My heart went down when Miss Chan.our head teacher said! that Matthew and Beth, two students from England, would spend ihree months with us! I was worried that I had lo speak English so much ! But at the end of the school day, I was happier than I thought : the morning with them today was more enjoyable than I expected.
Today is the most untorgeltable first day I have had ! Matthew is fanlaslic ! His Knglish is (Irarrr and easier to lis-len lo than I ihou^ht.The other English slinlrnt, Urlh, is the most helpful girl Fve ever met.There were lots of things to do on the first day.Brlh ollrrcd lo help Miss Chan put up all the notices.Of course .some of llie credit (功劳)should also go to MK because I translated(翻译)some of the notices for her. Miss Chan praised(赞扬)us!
We linislu'd all the pn'parations 10 minutes earlier than rxpecUMl. Tlirn Hflh aiul 1 talked for a while. Matthew sang several English songs and did some stand-up comedy (单人 喜剧表演)at the party. We all praised him. When the bell rang to end the first srliool clav, none of us wanted to leave.
When I went back home, I had a little headache. I have |)rol)al)ly spoken more English today than ihe whole of last year.
II was n'ally a happy day ! 1 Imp'' our friendship can continue,even after they have gone back to England !
36. The writer felt_when he heard the news from Miss Chan.
A.excited B. angry C. fantastic D. worried
37. Beth helped Miss Chan with the_.
A. comedy B. speeches C. notices D. translation
38. Matthew_at the party.
A.had a talk B.rang the bell
C.sang several songs D.made a preparation
39. Matthew and Beth_on the first day.
A.spoke much Chinese B.got lots of praise
Chad a little headache D.forgot to leave the school
40. From the passage, we know that the writer_.
A. caught a bad cold that day
B. went back home with Beth
C. expects to travel to England
D. likes the two English students
36. D 由第一段第二句中的My heart went down when...和第三 句I was worried that...可知作者听说有英国学生到自己班学 习时感到焦虑。
37. C 由第二段第六句Beth offered to help Miss Chan put up all the notices.可知答案。
38. C 由第三段第三句Matthew sang several English songs and did some stand-up comedy at the party,可知Matthew唱了几首 英文歌曲。
39. B 由第二段最后一句Miss Chan praised us.和第三段倒数第 二句We all praised him.可知Matthew and Beth在到校的第一 天得到了很多的赞扬。
40. D通读全文可知,作者和这两个英国学生过得很偷快,即 作者很喜欢这两个英国学生。