题目内容
B. Class begin
C. Class begins
D. Classes begins
My tears run down when I talk to my parents on the phone. What are they doing when I 41 them?
Dad works from 7a.m to 9p.m. Mum does all the 42 . She also has to work in the vineyard (葡萄园). But I can’t do 43 for them. Every day she got up earlier than Dad. When I 44 call her at 7:30 in the evening, she is still working and 45 supper. How hard it is for a daughter to stop the 46 in heart! And even harder to keep back the tears. 47 only thing I can do is to promise her that I’ll study hard in the university. I also 48 her to take care of herself and dad. I can not live 49 them.
Mum says the happiest time for dad and 50 is when my sister and I return home. We play 51 in the room, watch TV or do anything we like, with dad 52 mum cooking together in the kitchen. It is 53 the happiest time for me. I’ve never thought my holidays at home could be so 54 . I wanted to do more housework because mum really needs more rest.
Love, sometimes, doesn’t need too many 55 . We may be too shy to say the warm word out. Then give them a call and tell them you miss them.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|
| 【小题13】 |
|
| 【小题14】 |
|
| 【小题15】 |
|
We usually school at 7:30 in the morning and home after school at 4:30 in the afternoon.
| A.get; get | B.get to; get |
| C.get; get to | D.get to; get to |
Today is Sunday, and it is a fine day. Mary and her classmates want to fly a kite(放风筝) in the People’s Park. Mary gets up at 7:30 in the morning, and she meets her classmates at the school gate at eight o’clock. Because it’s not very far from their school to the park,they walk there. From their school, they walk down the Sixth Avenue , and turn right at People’s Bank. Then they pass a library, a bookshop and a hotel. When they see a big market(市场),they turn left into Xingfu Road. Then they see the park on their right.
【小题1】根据Today is Sunday, and it is a fine day.描述,可知今天天气不错。故选D,晴朗的。
【小题2】根据they walk there.描述,可知他们步行去那儿。故选C,步行。
【小题3】根据and turn right at People’s Bank.描述,可知选B。
【小题4】We can know from the article(文章) that Sunday is _____.
| A.snowy | B.Rainy | C.windy | D.sunny |
| A.By bike | B.By bus | C.On foot | D.By taxi |
| A.At China Bank | B.At People’s Bank |
| C.At a big market | D.At a hotel |