题目内容

------How far is it from this hotel to ________ station?

------It is ______ eleven-kilometer walk from here.

A. the; the B. the; an

C. a; a D. a; the

B

【解析】

试题分析:句意:-从这个学校到车站有多远?-从这里走路要11公里。a/an是不定冠词,表示泛指一个……;an用于元音发音开头的单词前;the 是定冠词,表示特指这个;根据句意可知,第一个空表示特指两个人都知道的车站,故用the;第二个空用an修饰后面的名词walk,表示一段路程。故选B。

考点:考查冠词。

练习册系列答案
相关题目

At Carl Hayden High School in Phoenix, Arizona in the United States, four poor Mexican boys worked together on a strange electric machine. They were encouraged by their teacher Allan Cameron to build the machine. It only cost them $800 to build it. They used pipes(管子), cameras, computer parts, and whatever they could find. All the other students wondered what it was. The machine was like a very small submarine(潜艇). It could move around in a swimming pool. The boys could control(控制) its movement from outside the pool.

Carl Hayden High School had been invited to a competition of high schools and universities. The schools were from the United States and Canada. The school that could build the best machine would be the winner. Many students came from schools that gave them lots of money and support. The Carl Hayden boys had hardly any support and very little money.

Students from eleven schools traveled with their machines to the University of California, including students from the famous university, MIT. When students saw the machine made by the Carl Hayden boys, some of them laughed. Its name was “Stinky” because it had a very strong smell. But when the competition started, they saw that “stinky” was no joke. It did better than all the other machines, including the ones from MIT, and it took first place in the competition.

Since then, the boys from Carl Hayden High School have become famous. People have even offered them money for college, and a movie producer has asked them if it is OK to make a movie to tell their story.

1.According to the passage, the four Carl Hayden boys__________.

A. were from rich families

B. got a lot of money from their school

C. did better than other competition teams

D. were helped by their teacher to build the machine

2.Which of the following about the competition is TRUE?

A. It was held by MIT.

B. 11 high schools took part in it.

C. The winner of it must build the best machine.

D. Competing schools were from the United States.

3.What’s the underlined word “they” refers to in Paragraph 3?

A. The other machine

B. The Carl Hayden boys

C. The students from MIT

D. The students who laugh at “stinky”

4.What would be the best title(标题) of the passage?

A. A special machine

B. A high school beat MIT

C. A competition for teens

D. Smart students in the US

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网