题目内容

In our school, we have early morning and afternoon self-study for 40

minutes every day. Here’s our school’s self-study class schedule. Read it and find out we spend________hours on exams from Monday to Friday every week.

Self-study Class

Early morning

Afternoon

Read aloud

Exam

Sing a song

Radio

Exam

Sing a song

5 minutes

?

5 minutes

5 minutes

?

5 minutes

A. 20 B.100 C. about 1.5

B

【解析】

试题分析:根据题意可知每天上午和下午共有40分钟的自习时间。再根据表格中的自习安排表可知每天的唱歌时间共10分钟,大声朗读5分钟,听广播5分钟,所以每天的测验时间是20分钟,那么从周一到周五的总的测验时间是100分钟。故选B。

考点:考查英语上的计算

练习册系列答案
相关题目

On her second or third day behind the counter, Cynthia received a phone call from her nine-year-old son, Jessie. He needed a baseball glove for Little League. She explained that as a single mother, money was very tight, and her first check would have to go for paying bills. Perhaps she could buy his baseball glove with her second or third check. When Cynthia arrived for work the next morning, Patricia, the store manager, asked her to come to the small room in the back of the store that served as an office. Cynthia wondered if she had done something wrong or left some part of her job incomplete from the day before. She was concerned and confused.

Patricia handed her a box. “I overheard(无意中听到)you talking to your son yesterday,” she said, “and I know that it is hard to explain things to kids. This is a baseball glove for Jessie because he may not understand how important he is, even though you have to pay bills before you can buy gloves. You know we can’t pay good people like you as much as we would like to, but we do care, and I want you to know you are important to us.”

The selflessness(无私)and love of this convenience store manager proves that people remember more how much an employer cares than how much the employer pays.

根据短文内容判断正、误。

(注意:考生将答题卡相应位置涂黑。正确的涂“A”,错误的涂“B”)

1.Jessie needed a baseball glove for Little League.

2.Patricia, the store manager and her employer began to talk in the small room in the back of the store that served as an office.

3.Jessie was going to take part in Little League,but his father didn’t have enough money to buy things like a baseball glove.

4.When Cynthia was asked to go to the office, she was happy and moved.

5.From the story we know sometimes people cares one another more important than many things even wealth.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网